Докато се лекуваме от вирусни и бактериални инфекции, органите ни

...
Докато се лекуваме от вирусни и бактериални инфекции, органите ни
Коментари Харесай

Тази подправка е истинско чудо за черния дроб и срещу диабет

Докато се лекуваме от вирусни и бактериални инфекции, органите ни са подложени на мощен стрес. Честата приложимост на медикаменти, в това число антибиотици, се отразява отрицателно на черния дроб. Експертите обаче считат, че здравето на черния дроб може да се поддържа независимо. За това, съгласно тях, също е подобаваща специфична фалшификация.

Кардамонът може да помогне за пречистване на организма и работи като диуретик, тонизиращ функционалността на бъбреците, жлъчния мехур и пикочно-половата система. Освен това кардамонът се предлага при настинки, фарингити, бронхити и пневмония. За да постигнете този резултат, можете постоянно да го добавяте към храната или да приготвяте чай с него.

Друго потребно свойство на тази фалшификация е, че понижава риска от развиване на диабет. Учените достигнали до този извод след изследване, при което участниците консумирали кардамон в продължение на 12 седмици.

Само 3 грама дневно от подправката усъвършенстват кръвното налягане, намаляват неприятния холестерол и спомагат за регулирането на равнищата на кръвната глюкоза и инсулина, което прави по-малко евентуално да развие диабет, написа Zdrave.to.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР