Връзката между скандална статия във Financial Times и обслужване на

...
Връзката между скандална статия във Financial Times и обслужване на
Коментари Харесай

Разкритие: Връзката между скандална статия във Financial Times и обслужване на нечисти партийни интереси в България

Връзката сред скандална публикация във Financial Times и обслужване на нечисти партийни ползи в България излезе нескрито, когато се разкри, че медията ще бъде съдена за стотици милиони. Financial Times разгласява публикация, която се оказа тенденциозна и с превратно поднесени внушения и изопачени обстоятелства, тъй че да послужи на нечии явно нечисти ползи. Така може да бъде избрана обявата от 30.03.2022 година във FT със заглавие: “Руските връзки на лондонската Gemcorp ”.

Въпросната публикация се появи седмица откакто ПП-ДБ (определяни като проамерикански партии) на демократите в България подписа Меморандум за вложения от Gemcorp в България.

Любопитно е, по какъв начин по този начин ненадейно медия като Financial Times прояви интерес към сходен Меморандум и след това разгласява публикация, върху която още същия ден избрани лица започнаха да се упражняват и да желаят повреждане на меморандума, защото бил противозаконен и имало съветска диря.

Започна се едногодишно спекулиране, а сред краткотрайно меморандумът бе преустановен заради напън от лица, съперници на демократите в България (ПП-ДБ).

Разкритие: Връзката сред скандална публикация във Financial Times и обслужване на нечисти партийни ползи в България 19.06.24 16:14 Миро от „ Каризма “ на колене в Античния спектакъл в Пловдив 19.06.24 15:59 Не можете да възбраните да живеят красиво: Семейството на Путин купува яхти и аварийни елементи за бизнес самолети на Запад, макар всички наказания 19.06.24 15:58 Уникално разобличаване за известна пещера у нас – лекува тежки заболявания и сбъдва стремежи! 19.06.24 15:44 Скандал! Музиканти отхвърлят присъединяване в концерт проведен от партия „ Величие “  19.06.24 15:30

На Financial Times ще му се наложи да дава отговор за вреди по отношение на Gemcorp, както и да изясни източници и вероятно кой е поръчал публикацията.

Тъй като към този момент е ясно, че въпросния журналистически материал носи по-скоро характерностите на медийна бухалка, в сравнение с всестранна и потребна за обществото информация.

Вместо да влага милиарди в България, през днешния ден Gemcorp би трябвало да обмислят за какъв брой да осъдят Financial Times за вреди, директни и косвени, свързани с повреждане на договорката по въпросния меморандум, тъй като прокуратурата на Република България изрично одобри, че няма нито нарушаване на законите на България, нито пък има някаква съветска диря в проблема.

 

 

Източник – Mediamall

 

 

Още вести четете в: България За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР