Докато Путин (на 69 г.) води войната си в Украйна,

...
Докато Путин (на 69 г.) води войната си в Украйна,
Коментари Харесай

Берлускони вдига сватба по време на война. Неприлично ли е?

Докато Путин (на 69 г.) води войната си в Украйна, неговият непосредствен другар - бившият министър председател на Италия Силвио Берлускони (85 г.),  продължава да си затваря очите и прави любовно шоу, написа „ Билд “.

Според многочислени известия в италианските медии, Берлускони ще се ожени за 53 години по-младата си другарка Марта Фасина (32 г.) на следващия ден, събота – " алегорично ".Фасина е член на Народното събрание от партията на Берслукони " Форца Италия ", а съгласно известията двамата са дружно от 2020 година Грандиозното празненство, разказано от италианските публицисти като " женитба без брак ", ще се състои в помпозната вила на Берлускони в Милано.

Това се случва за огромно отегчение на децата на Берлускони. Доскоро всичките пет деца на младоженеца, най-близките му съветници и другари го поучаваха да не го прави и предлагаха церемонията да бъде отсрочена.

Те са на мнение, че това е неуместно предвид на политическата обстановка.  Един толкоз прочут и авторитетен политик като Берлускони не би могъл просто да пренебрегне обстоятелството, че Путин води война в Украйна и да чества с охолно празненство. Особено поради персоналната му непосредственост с съветския президент, написа още в. „ Билд “.

Изтъква се още, че Берлускони не е споделил нито една дума в общественото пространство за съветското нахлуване против Украйна от началото на войната преди 23 дни.

Говори се, че политикът и предприемач Берлускони съвсем е трансформирал решението си за сватбената гала. Но не и младата му избраница: твърди се, че Марта Фасина е била " афектирана и ядосана ", че въобще се е обмисляла анулация на събитието. Тя въобще не загатнала войната в Украйна.

Тъй като трябвало да се откаже от същинска женитба, тя желае да направи тази гала в събота, независимо от всичко. А Берлускони? В края на краищата той не желае да си навлече неприятности с булката.

Според осведомени това ще бъде охолно празненство в чест на " любовта и уважението ", на което са поканени към 60 посетители, написа " Телеграф ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР