Докато повечето звезди избраха Италия и Гърция за почивка, Мария

...
Докато повечето звезди избраха Италия и Гърция за почивка, Мария
Коментари Харесай

Снимката, заради която заподозряха Мария Шарапова, че е бременна

Докато множеството звезди избраха Италия и Гърция за отмора, Мария Шарапова и годеникът ѝ Александър Гилкс избраха крайбрежието на Хърватска.
 Мария Шарапова, Александър Гилкс и новината за годежа им
Мария Шарапова сподели " Да "

Как разбрахме за щастливото събитие

Бившата номер 1 в тениса показа усещанията в поредност от изявления в профила си в Instagram.

Рускинята и английският предприемач, който търгува с творби на изкуството, явно се усещат прелестно измежду естествените, исторически и културни забележителности на красивата балканска страна.

Особено впечатляващ за нея разбираемо е остарелият град в Дубровник, откъдето тя показа най-вече фотоси - черква, остарели украшения, плетива и керамика.

" Каменни фасади, вековна история и никакви туристи, " написа Шарапова към следващите фотоси, които разгласява. В случая обаче феновете ѝ сякаш не обърнаха толкоз внимание на хубостите на Хърватска, тъй като вниманието им беше привлечено от друго.

А това беше фотографията на Мария с необятна рокля, на която тя наподобява като бременна. Многобройните ѝ почитатели я попитаха непосредствено дали не е бременна, само че до този миг някогашната тенесистка не е дала отговор.
 Мария Шарапова и танцът, който развесели феновете ѝ
Какво прави Мария Шарапова, когато я заловен в крачка

Отговорът - в едно занимателно видео

Дали това в действителност е реалност ще разберем напълно скоро, а хубавото в тази ситуация съгласно нас беше, че Мария събра доста позитивна сила и благопожелания от всички.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР