Докато повечето хора бяха развълнувани да видят Риана да се

...
Докато повечето хора бяха развълнувани да видят Риана да се
Коментари Харесай

Кой влиятелен мъж нападна бременната Риана за нейния противен и обиден език?

Докато множеството хора бяха разчувствани да видят Риана да се завърне на сцената за първото си осъществяване онлайн от пет години насам – полувремето на турнира  " Супербоул " в неделя вечер – един мъж въобще не е впечатлен и даже това, че певицата разгласи по време на осъществяването си пред света, че е бременна с второто си дете не съумя да го трогне. 

Доналд Тръмп употребява личната си обществена платформа Truth Social, за да сподели отзива си за шоуто на Риана с неговите 5 милиона почитатели. Според някогашния американски президент полувремето на " Супербоул " е било " ОГРОМЕН ПРОВАЛ ".
                             

„ Риана направи, без подозрение, най-лошото шоу на полувремето в историята на " Супербоул " – и това, откакто обиди доста повече от половината от нашата нация, която към този момент е в сериозен УПАД, с нейния противен и афектиран език, " нападна Тръмп певицата. 

Освен това милардерът изрази мнение и в региона на стилните трендове, критикувайки избора на облекло за шоуто на Риана - необятен червен гащеризон, който разкриваше бременното коремче на изпълнителката. 
                             

Дни преди Рири дори да излезе на сцената на State Farm Stadium в Аризона, Тръмп към този момент имаше остри рецензии към нея. В четвъртък той съобщи, че деветкратната носителка на Грами „ няма гений “ и би била „ нищо “ без нейния „ стилист “.

art.
— Rihanna (@rihanna)
" Противният и афектиран език “, който господин Тръмп загатва, евентуално е отпратка към сними, публикувани през август 2020 година, на които Риана написа със спрей думите „ F*** Trump “ (М*йната му на Тръмп) върху кола. 

Неприязънта на Тръмп към Риана не е изненадваща поради това, че по време на ръководството му певицата намерено му се подиграваше и го критикуваше онлайн, в това число споделяйки видеоклип, който показваше по какъв начин някогашната първа дама Мелания Тръмп отхвърля да държи ръката на Тръмп.
 Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони  Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони  Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони  Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР