Жена от Лос Анджелис заведе дело срещу Шарън Стоун заради

...
Жена от Лос Анджелис заведе дело срещу Шарън Стоун заради
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на Шарън Стоун заради злополука на пътя

Жена от Лос Анджелис заведе дело против Шарън Стоун поради хипотетична автомобилна злополука предишното лято.

Твърди се, че Стоун е направила „ рисково престрояване “ в прилежащата лента, до момента в който е пътувала в долината Сан Фернандо през юни 2023 година, когато се е сблъскала с транспортно средство и е нанесла вреда върху автомобила на ищеца, съгласно документи, получени от Fox News Digital.

Sharon Stone sued for allegedly causing car crash in Los Angeles
— America's Pick (@nims213)
Ищецът е подал жалбата във Върховния съд на Лос Анджелис в сряда и делото надвишава 35 000 $ обезщетение.

„ В посочените време и място ответникът Шарън Вон Стоун повърхностно ръководи транспортно средство, с което удря това на ищеца и по този метод му предизвиква имуществени вреди “ , се споделя в известието.
 Шарън Стоун: изящна и прочувствена на благотворително събитие на Фонда за проучване на рака при дамите  Шарън Стоун: изящна и прочувствена на благотворително събитие на Фонда за проучване на рака при дамите  Шарън Стоун: изящна и прочувствена на благотворително събитие на Фонда за проучване на рака при дамите  Шарън Стоун: изящна и прочувствена на благотворително събитие на Фонда за проучване на рака при дамите
В делото се отбелязва, че Стоун е нарушила шепа калифорнийски кодекси за придвижване, в това число шофиране с прекомерно висока скорост за изискванията на трафика, рисков завой и погрешно престрояване.

Твърди се, че ищецът е претърпял „ прочувствен стрес и финансови вреди “ . Той желае обезщетение за вреди съгласно доказателствата, показват в правосъдните документи.

През октомври е насрочено заседание по делото срещу актрисата от " Първичен инстинкт ".
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР