Докато около това кога кралица Елизабет Втора официално ще слезе

...
Докато около това кога кралица Елизабет Втора официално ще слезе
Коментари Харесай

Отличникът на кралския двор

Докато към това по кое време кралица Елизабет Втора публично ще слезе от трона към момента има редица незнайни, друго е изцяло ясно - нейният предстоящ заместител към този момент е повече от квалифициран за ролята си .

Очаква се принц Чарлз, по-големият наследник на кралицата, да стане неин регент до деня на гибелта й. Това безспорно е огромна отговорност, която изисква и подобаваща подготовка. А в края на 2019 година можем да създадем извода, че бащата на Уилям и Хари е бил най-заетата персона от кралския двор в последните 12 месеца .

Според формалната статистика, Чарлз съумя да надмине сестра си принцеса Ан по брой публични задължения в границите на една година. Неговите появявания на обществени места са 521 през 2019 година а нейните - 506.
 Снимка 459573

От години принцесата, която постоянно остава в сянката на своите родственици, е най-здраво работещият член на кралското семейство. Но Чарлз съумя да набере нужната му за ролята на предстоящ крал преднина, написа The Telegraph.

3567 е общият брой на събитията, удостоени с наличието на член от английското кралско семейство през 2019 година Прогнозите за идната година е броят на уговорките да спадне под 3500, което не се е протичащо от 1986 година

През миналата година кралица Елизабет Втора е имала доста по-малко събития в календара си - 295. Те обаче отново са повече от тези, на които са участвали принц Уилям и Кейт Мидълтън - 220.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън и огромната вест, която чакаме от тях
Голямата вест на Уилям и Кейт

Държат ни в напрежение

Няма по какъв начин да не обърнем внимание и на засиленото наличие на принц Хари и Меган Маркъл , който са се появили цели 201 пъти на обществени места през 2019 година Самостоятелните задължения на херцогинята на Съсекс пък са цели 83.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР