Докато Мария Бакалова все още е в Лондон, където се

...
Докато Мария Бакалова все още е в Лондон, където се
Коментари Харесай

Мария Бакалова с главна роля в нов филм

Докато Мария Бакалова към момента е в Лондон, където се снима във кино лентата на Джъд Аптоу – The Bubble, беше оповестено, че тя ще е една от звездите в нов трилър – Bodies, Bodies, Bodies, в който ще си партнира с Амандла Стенберг и Пийт Дейвидсън. Сюжетът към момента се пази в загадка, само че се допуска, че ще бъде обвързван с поредност от убийства и ще бъде на границата сред трилър и ужаси. Режисурата ще бъде поверена на Халина Рейн, а продуценти са A24, които стоят зад основаването на „ Лейди Бърд “ и сериала „ Еуфория “.

“Толкова съм разчувствана да споделя с вас идващия план, в който ще се включа. А24, благодаря, Халина Рейн, за мен ще бъде чест да работя с теб “, написа Мария в профила си в Инстаграм.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial)

От Deadline напомнят, че тя звездата на 24-годишната актриса изгрява с ролята й в „ Борат 2 “, което й донесе голям брой награди, както и влиятелната номинация за „ Оскар “ за поддържаща женска роля. В Bodies, Bodies, Bodies обаче на Мария ще бъде отредена основна роля.

Амандла Стенберг пък притегли вниманието на публиката в „ Игрите на глада “, а присъединяване й в The Hate U Give й донесе номинациите за премиите NAACP Image Award и Critics 'Choice. Преговорите с двете актриси е траял няколко месеца, до момента в който дефинитивно бъдат подписани договорите, а продуцентската компания разчита доста на кастинга си за бъдещия триумф на кино лентата.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от amandla (@amandlastenberg)
 Мария Бакалова със особено изявление и фотосесия за GQ

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР