Докато летните дни, напоени със слънце, ни обгръщат, вечното предизвикателство

...
Докато летните дни, напоени със слънце, ни обгръщат, вечното предизвикателство
Коментари Харесай

3 идеи за стилни летни визии за офиса

Докато летните дни, напоени със слънце, ни обгръщат, безконечното предизвикателство да постигнеш съвършената офис визия става още по-интригуващо. Ето и три елегантни фешън решения, които безпроблемно съчетават жанр и функционалност, гарантирайки, че стъпвате на работното място, излъчвайки въздух на уравновесена убеденост.

Летният блейзър с миди рокля

Носенето на блейзър през лятото може да наподобява нелогично, само че има доста преимущества. Блейзърът прибавя нотка професионализъм и изисканост към облеклото, което го прави съвършен за работна среда. Освен това може да е потребен в климатизирани офиси или през по-хладните летни вечери. Летният блейзър може да се съчетае с разнообразни тоалети, в това число рокли, поли и панталони, което го прави повсеместен.

Миди роклята е идеално допълнение към летния блейзър. Роклята е лека и дишаща, което я прави комфортна за носене през горещите летни дни. Декорациите с капси прибавят нотка женственост, а midi дължината я подобаваща за работното място.  

Когато оформяте летния блейзър с миди рокля, украсена с капси, е значимо да имате поради няколко съвета. Първо, изберете блейзър от лека материя, като памук или лен. Второ, изберете безпристрастен цвят, като бяло или бежово. Трето, допълнете със семпли  бижута и чифт комфортни, само че стилни обувки, като мокасини или високи токчета. Като цяло летният блейзър с миди рокля, украсена с капси, е изящен и професионален избор на облекло за летния сезон.

Яркосиня риза с кожена пола

Включването на ярки цветове в лятното работно облекло може да бъде превъзходен метод да добавите характерност и нюх към професионалния си дрешник. Ярко синята риза в комбиниране с кожена пола е отличен образец за това по какъв начин да включите смели цветове в уместно за работа облекло. Този външен тип е съвършен за тези, които желаят да създадат изказване, като в същото време поддържат професионален външен тип.

Кожената пола е изящна част, която прибавя нотка изисканост към облеклото. Съчетаването й с блестящо синьо синя риза основава смела, само че изтънчена визия, която е идеална за летния сезон. Средната дължина пола също е чудесна опция на обичайните поли вид молив или панталони, добавяйки многообразие към работния ви дрешник.

Когато допълвате тази визия, значимо е тя да бъде елементарна и минималистична. Изберете деликатни бижута, като изтънчено колие или обеци, с цел да допълните тоалета. Съчетаването на тоалета с типичен чифт токчета или равни обувки може да приключи външния тип и да добави нотка грациозност. 

Панталонът с райета с подобаваща за офиса маратонка

Панталонът на райе е типичен детайл от дрешника, който може да се носи през цялата година, в това число през летния сезон. Съчетаването на панталони на райета с подобаващи за офиса маратонки е превъзходен метод да запазите професионализма си, като в същото време прегърнете модерните обувки. Панталоните на райета могат да се съчетаят с маратонки Adidas Samba за стилно и комфортно лятно работно облекло. Комбинацията от панталони на райета и маратонки разрешава както комфорт, по този начин и жанр, което я прави превъзходен вид за тези, които желаят да останат в крайник с модата, като в същото време се придържат към дрескодовете за офиса.

Освен че са съвременен избор, панталоните на райе оферират и практични преимущества през летните месеци. Райетата са превъзходен метод да добавите текстура и дълбочина към облеклото. Освен това панталоните с линии нормално са направени от леки материали, което ги прави комфортна и дишаща алтернатива за лятно облекло. 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР