Докато децата на свещеното чудовище на френското кино водят братоубийствена

...
Докато децата на свещеното чудовище на френското кино водят братоубийствена
Коментари Харесай

Адвокатът на Ален Делон поиска от прокуратурата да му осигури правна защита

Докато децата на свещеното страшилище на френското кино водят братоубийствена война и се раздират взаимно в обществените мрежи, посредством медиите и посредством тъжби, юристът на Ален Делон изиска от прокуратурата да обезпечи правна отбрана на артиста, оповестяват телевизионният канал Бе Еф Ем и Франс енфо. 

По думите на юрист Кристоф Айела, който е угрижен за здравословното положение на именития артист, само че най-много за прекратеното му лекуване, искът е подаден в полза на самия Делон, чийто живот е " в заплаха ".

Alain Delon: ce que l'on sait de l'état de santé de l'acteur
— RTL France (@RTLFrance)
В писмото, изпратено до прокурора на Монтаржи Жан-Седрик Го, Айела, който споделя, че е юрист на Ален Делон - изказване, оспорвано от някои членове на фамилията, моли да бъде позволено на основния доктор на артиста, швейцарски експерт, който го лекува от тежкото му заболяване, да го посети във френската му резиденция, където той обитава понастоящем. Адвокатът желае това посещаване да се реализира по неотложност, с цел да се изготви медицински отчет, да се реши какви дейности следва да се подхващат във връзка с положението на артиста и да бъде получено неговото единодушие. 

Според Кристоф Айела синовете на звездата, Антони и Ален-Фабиен Делон, се опълчват на визитата, като по думите му рискуват да причинят преждевременната гибел на татко си.

" Антони Делон е решил да лекува заболяването на татко си с плодови и зеленчукови сокове, предписани от натуропат " , се показва в желае. От своя страна Анушка Делон, също представлявана от Айела, се опълчва на прекъсването на стандартните грижи и лекуване на татко си.

La saga Alain Delon prend des allures de drame shakespearien: “La forteresse de Douchy est devenue une zone de guerre ”
— DH les Sports + (@ladh)
Искът идва след изострянето на спора сред децата на 88-годишния артист на фона на разногласията за наследството. Най-малкият му наследник Ален-Фабиен подаде тъжба против сестра си Анушка Делон, обвинявайки я, че " злоупотребява със слабостта " на татко му и го подвежда.

Състоянието на Ален Делон е оценено на над 200 милиона евро. Актьорът е притежател на имение на река Лоара и на огромна сбирка от картини.

Un signalement transmis au Parquet dénonçant Anthony et Alain-Fabien accusés " de prendre le risque de causer la mort prématurée d'Alain Delon ": " Ils ont remplacé les médicaments par des jus de fruits et de légumes! " (Le Figaro)
— Jean Marc Morandini (@morandiniblog)
Делон разгласи края на кариерата си в киното през 2017 година Актьорът, който получи инсулт през лятото на 2019 година, се е снимал в над 90 кино лентата. Сред най-известните му функции са в " Роко и неговите братя ", " Гепард ", " Техеран 43 ".

През май 2019 година Ален Делон беше почетен с почетна " Златна палма " на кинофестивала в Кан  за забележителната си кариера в киното. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР