Докато Брад Пит се е фокусирал върху това да води

...
Докато Брад Пит се е фокусирал върху това да води
Коментари Харесай

Джоли нанесе поредния удар на бившия си! Хвана си младо гадже, което подозрително много прилича на Брад Пит

Докато Брад Пит се е фокусирал върху това да води по-здравословен живот и се е отказал от срещите през идващите месеци, някогашната му Анджелина Джоли няма такова желание. Тя към този момент е набелязала кой ще е идващият мъж в живота ѝ и „ изненадващо “ той е по-млада версия на екссъпруга ѝ, написа tialoto.bg.

Името му е Гарет Хедлънд (33) и той е с 9 години по-малък от Джоли.



„ Всичко стартира с замяна на мейли и в този момент те си пишат и се чуват по няколко пъти дневно. Двамата даже си вършат проекти за вечеря. Гарет е по-настоятелният “, разкри непосредствен до Анджи пред RadarOnline.



Хубавецът излизаше с колежката си Кирстен Дънст няколко години, откакто двамата се срещнаха на снимачната площадка на On the Road през 2012. Ироничното е, че първата огромна роля на Хедлънд е в лентата „ Троя “, където Брад е в облика на Ахил.

От обкръжението на Анджелина издадоха, че тя си паднала по Гарет още през 2014 година, когато той взел участие в кастинг за нейната лента „ Unbroken “.

„ Анджи е мощно поласкана от вниманието на Гарет към нея. Той е като по-младо копие на Брад и тя е признала пред приятелки, че би се впуснала в спекулация с него “, изясни източник пред медията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР