Докато Банкси постави под светлините на прожекторите едни други супергерои

...
Докато Банкси постави под светлините на прожекторите едни други супергерои
Коментари Харесай

7 топ филма за супергероите на Marvel, които можем да гледаме сега

Докато Банкси сложи под светлините на прожекторите едни други супергерои – медицинските служащи на първа линия, ние ще ви разкажем за класическите фигури със суперсили, въодушевени от комиксовия свят на. Защото считаме, че както действителността, по този начин и въображението ни би трябвало да бъдат подхранвани от чудеса и доза храброст. 

И не забравяйте, част от магията на филмите за супергерои е техният приказен аспект, който ни разрешава да се потопим в техния свят като форма на бягство от проблемите на действителността. Но тези ленти отразяват и човешкия опит, и опцията, и вярата, че човечеството може да се оправи с съвсем всяко предизвикателство.  А в случай че желаете да видите една невиждана компилация от всички супергерои по-долу, та и доста повече, гледайте и четирите кино лентата " ".

" Железният човек "  

Кинематографичната галактика на Marvel не би могла да съществува без триумфа на филмите за стоманения човек. " Железният човек " е първият филм на Marvel Studios и той несъмнено оправдава упованията на почитателите. Вторият филм от поредицата жъне още по-голям триумф, а третото заглавие към момента е в топ 3 на най-успешните солови филми за супергерои. Робърт Дауни Джуниър съумява да съобщи чувството за " талант, милиардер, плейбой, човеколюбец "  и прави ролята на Тони Старк своя запазена марка. В HBO GO можете да гледате и трите кино лентата от поредицата. 



И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР