Метеорологичните карти най-накрая стават червени, тъй като се очаква Обединеното

...
Метеорологичните карти най-накрая стават червени, тъй като се очаква Обединеното
Коментари Харесай

Лятото не е далеч, тъй като метеорологичните карти на Обединеното кралство най-накрая стават червени - точно там, където се очаква жега от 25C само за дни

Метеорологичните карти най-сетне стават червени, защото се чака Обединеното кралство да доближи до 25C върхове единствено за няколко дни.

Британците преди малко излязоха от един от най-влажните април в историята от 2012 година насам, защото в някои елементи на страната паднаха 55 % повече дъжд от междинното. Но в границите на дни прогнозата ще бъде ослепителен контрастност с този тъмен месец, защото метеорологичната карта на Вентуски се трансформира от кехлибарено в алено - отбелязвайки забележителен скок на температурите.

В неделя, 12 май, малко места ще видят, че живакът ще падне под 15C, до момента в който големи елементи от Британските острови ще се намират към горещата граница от 25C. Най-топлите региони ще бъдат по източното крайбрежие, Лондон и близките окръзи. Температури, надвишаващи 20C, обаче ще се следят чак на север до Шотландия.

Това идва, откакто дълготрайната прогноза на Метеорологичната работа за интервала от 9 до 18 май предвижда, че предстоят някои „ доста топли дни “,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР