Докато българите чакат с интерес резултата от третия финал на

...
Докато българите чакат с интерес резултата от третия финал на
Коментари Харесай

Изборното първенство! Дузпи в последните минути

Докато българите чакат с интерес резултата от третия край на националното състезание, едни гледат ралита, други пробват сладкиши, трети обикалят пазарите, четвърти са се вторачили в студените и горещи атмосферни фронтове.

Следвайки разпоредбите на футболната федерация, Стандарт ще изчака последния сигнал, с цел да се включи стремително с мненията.

На полувремето обаче е видно, че на стадиона настроенията са смесени.

Букмейкърските залози за неоспорим любимец не се оправдават. Мачът може да се реши в последните минути с гол на звездата на шампионата или с автогол във вратата на чужденците.

Противно на упованията ползата към мача не е толкоз огромен, колкото се очакваше. На доста места снабдяването с билети се оказа предизвикателство. Пропусквателният режим на стадиона пък е комплициран, а полицията разгонва почитателите.

Изненадите на предходните шампионати още по-изненадващо губят. Най-пробито е дясното крило. Ветераните от зората на шампионата овладяха напълно центъра.Резервът влезе на терена и е на път да означи тъкмо попадение.

На вип терена там, където мачът е по двойки, се обрисуват дузпи.

Крайното класиране, както и на предните две шампионати, ще се реши от агитките в чужбина, които този път демонстрират рекорден интерес към играта на терена.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР