Докато аз съм прокурор, законът ще е за всички. Това

...
Докато аз съм прокурор, законът ще е за всички. Това
Коментари Харесай

Гешев: Докато съм прокурор, законът е за всички!

Докато аз съм прокурор, законът ще е за всички. Това съобщи основният прокурор Иван Гешев по време на ексклузивен брифинг. 

Време е в пандизите да влизат освен елементарни българи а и олигарсите. Те ограбиха няколко генерации. Президентът Румен Радев се съюзява с тъмнината и други политици, ограбвали българския народ, сподели още Гешев.

Главният прокурор излезе със особено изказване в Съдебната палата. Заедно с него са шефовете на всички прокуратури, представители на Асоциацията на прокурорите и прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет. 

Тук през днешния ден с мен са моите заместници, УС на АПБ, УС на камарата на следователите в България, административните ръководители на апелативните, окръжните и немалка част на районните прокуратури в страната. Не сме тук поради персонални офанзиви против основния прокурор, възприемаме това като част от работат ни. Тук сме, тъй като институцияята прокуратура бе подложена на невиждан политическо-партизански напън от президента на България и обслужващи го обединения. Радев би следвало да въплъщава единството на нацията. Когато то слезе при Българска социалистическа партия, Да България, ДСБ, Българската евролевица, придвижване 21, при Мая Манолова, както и при Йоло Денев, Радев се трансформира в елементарен български политик от прехода след 1989 година Тук сме, с цел да кажем,че всички ние се гордеем, че работим за българските жители, а не поради слелите се с политическата мафия и олигархия. Тук сме, с цел да кажем, че ще продължим да работим по същия метод, загото залогът са нашите деца и бъдещето,няма да ни спрат заканите против прокурорите и техните фамилии, сподели Гешев.

Прокуратурата е друга и времето на двойните стандарти свърши. Време е в пандизите да влизат тези, коитжо ограбиха цяло потомство българи. Няма да позволим, рушейки държавността и атакувайки прокуратурата да се градят политически планове, в това число от Радев.  Вчера той сподели, че българската прокуратура е мафия. Това, което му споделяме ние е, че той приказва за светлина, само че се съюзява с тъмнината, с политици, ограбили нашия народ. И очевидно това е неговият избор, отсече обвинител № 1.

Вчера цитира арбитър Фалконе, който се е борил с политическата мафия - тази, с която се съюзява Радев. Прокуратурата не дава присъди, съдът също би трябвало да поеме своята отговорност.

Узунов, някогашен вътрешен министър, получава решения на Върховен административен съд преди да са оповестени и подписани, че пробва да спомага за приемане на български паспорт от

съветски жител, който съставлява

опасност за нашата национална сигурност,

че спомага за изтриване на и за 5000 лв. консултантски от обвинените Бобокови за брат му.

Не е наша отговорост, че Милушев получава документи с класифицирана информация, изнесени от Военното разузнаване и са държавна загадка, както и са сложени под опасност хора, работещи за националната сигурност на България и работещи отвън България, сподели Гешев.

Единственото, което интересува българската прокуратура е съществуването или неналичието на оказатлества за закононарушения, засягащи националната ни сигурност. Няма да разясня петте кашона с документи - класифизцирани документи, строго секретни, секретни, както и действен проект за дейности против Златко Баретата. Обществото ще бъде осведомено с цялата информация по тези каузи, отсече Гешев.

Съзнателно не се обръщам към Радев като президент, само че той би трябвало да отговори на обществото знаел ли е за всички условия, сетлина или мрачевина иска  в президентската институция и да уточни на жителите къде в конституцията има имунитет за закононарушения на служители от президентството, попита реторично Гешев. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР