Доживотен затвор получи наркозависим мъж за убийството на свой познат.

...
Доживотен затвор получи наркозависим мъж за убийството на свой познат.
Коментари Харесай

Доживотен затвор за убийство с чук дадоха магистрати на наркозависим

Доживотен затвор получи наркозависим мъж за убийството на собствен прочут. Тежкото закононарушение беше осъществено преди две години във варненския квартал „ Владислав Варненчик ".

В нощта на 12 против 13 февруари 2021 година 34-годишният Дончо М. гостувал в апартамент на 51-годишен собствен сътрудник, с който работели на строителен обект. След солидна приложимост на алкохол, Дончо нанесъл 17 удара с чук по главата на жертвата си, като съдбовен бил оказал още първият.

Убиец, който е наркозависим, прекарал идващия ден с натрупа в жилището, като изнесъл и оставил в заложна къща тв приемника и преносимия компютър на убития.

Камерите в жилищния блок са снимали причинителя, а при задържането му на маратонката му е открита диря от кръвта на жертвата.

Пред Варненския областен съд подсъдимият призна виновността си и съобщи, че съжалява за осъщественото. Обяснил, че е бил под влияние на опиати. Дончо е роден в Добрич и към този момент е осъждан за разнообразни закононарушения – от обири до блудничество с различен пандизчия.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР