Догодина напрежението в света ще продължи, но война няма да

...
Догодина напрежението в света ще продължи, но война няма да
Коментари Харесай

Казахстанската Ванга: Историята ще се пренапише през 2023

Догодина напрежението в света ще продължи, само че война няма да има Уникални находки ще преобърнат визиите ни за древността, предвижда Вера Леон
Предсказанията на Вера Лион за 2023 година постоянно са чакани с голям интерес, тъй като прогнозите й се сбъдват на повече от 70 %. Затова я назовават Казахстанската Ванга. Пророчествата й са направени в поредност от няколко месеца, според от виденията й. Интересното е, че този път те не си опонират, а се допълват.

За света
-->
В началото на годината ни чака сложен интервал, в който ще е налице разтягане на връзки сред някои трани, само че още към пролетта ще стартира да се избистря контура на новите взаимоотношения сред редица страни. Съединени американски щати ще продължава да господства над огромна част от Европа, като ще бъде още по-настойчива във връзка с отбраната на европейската и евроатлантическата взаимност.

По отношение на Трета международна война, Вера Лион счита, че такава няма да има. Според Казастанската Ванга ще бъдат направени редица старания както от Русия, по този начин и от Европейски Съюз и Съединени американски щати, с цел да се избегне въоръжен спор и да се фиксират избрани сделки, които малко да понижат международното напрежение. И по този метод ще се отдалечи заплахата от военно опълчване сред Русия и НАТО. Според Лион дейна роля за това ще играе Китай.

Русия

Опозицията още веднъж ще надигне глава в Русия. Страстите против формалната власт от ден на ден ще се нагорещяват, още повече че доближава време за избори. В тази среда ще се появят нови опозиционни водачи. Навални още веднъж ще се опита да играе съществена роля, само че ще излязат обстоятелства, които ще го дискредитират.

Войната ще се отрази на Русия още повече през идната година и отрицателните последици няма да бъдат преодолени през 2023 година.

В съветската стопанска система ще продължи процеса на дедоларизацията, което ще бъде и отсега нататък главен метод за отбягване на глобите от Запада. Тя планува тези наказания от Европа да намалеят към края на идната година, само че това ще провокира остра реакция от Съединени американски щати. Русия няма да анулира рестриктивни ограничения против Европа.

Според Лион вследствие на войната в Русия окултните науки ще се развихрят, ще се усилят хората, които се занимават с гадание и черни вълшебства.

Украйна

Лион предвижда нова загуба на територии от Украйна. Тя предвижда, че в страната ще се появи нов водач. Неговите послания няма да се одобряват в началото еднопосочно от украинския народ, само че след това той ще отприщи очаквания и позитивни промени за страната си.

Казахстан

Лион предсказва, че в Казахстан може да стартира боен спор, което ще изправи властта пред големи компликации, които ще изискват външна помощ. Казахстан, съгласно пророчицата, ще мине през мощна обществена рецесия, която ще донесе и големи стопански турбуленции.

Армения

Леон предвижда ново напрежение към Нагорни Карабах. Според нея районът ще изиска оповестяване на самостоятелност и ще излезе от състава на Армения. Това обаче ще се случи с въоръжено опълчване.

За хората

Вера Лион предвижда, че идната година ще е извънредно потребна за самопознание на хората. Тя упорства всеки да обърне внимание към личното си развиване и рационализиране, в това число медитиране.

Повече да се обръща внимание на проблемите на околните освен в прочувствен, само че и в веществен аспект. Ако това се случи, хората ще имат късмет да създадат големи положителни промени в личното си битие.

Особено внимание пророчицата обръща на родителите, които да търсят креативните гении на децата си без да им постановат лични рамки и ограничавания.

Катаклизми

Лион предсказва изригване на вулкана Йелоустоун, който се намира в щата Уайоминг в Съединени американски щати. Според нея неговата интензивност може да доближи по този начин степен, че да не може да се управлява.

Според нея в Антарктида е допустимо да бъдат открити неповторими артефакти, които да преобърнат международната история. Лион счита, че това ще бъде следващо потвърждание за пребиваването на извънземни в древността на планетата.

В Арктика пък ще бъдат открити нови потребни изкопаеми. Те ще се намерят от съветски откриватели, само че няма да попречат на други страни да претендират за техния рандеман.

Ако би трябвало да обобщим предстазанията на Казахстанската Ванга, през идната година не ни чакат спокойни времена, само че пък има и нещо позитивно - Животът продължава, международна война не се чака!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР