Добруджа и Етър (Велико Търново) завършиха 0:0 в първата среща

...
Добруджа и Етър (Велико Търново) завършиха 0:0 в първата среща
Коментари Харесай

Добруджа и Етър откриха кръга във Втора лига с реми

Добруджа и Етър (Велико Търново) приключиха 0:0 в първата среща от XXIX кръг на Втора лига, като и двата тима могат да съжаляват за пропуснатата победа.

Етърци обаче бяха по-настойчиви през второто полувреме и изключително в самия край, само че изпуснаха 2 отлични благоприятни условия.

След този резултат " болярите " събират 54 точки и водят с 9 пред 3-ия Крумовград.

" Виолетовите " в предходния кръг отстъпиха с 1:2 на собствен терен пред дубъла на ЦСКА 1948 и през днешния ден имаха потребност от положителен резултат.

Добруджанци пък с 33 точки са на 12-о място, само че единствено с 2 над рисковата зона.

През първото полувреме първите Денислав Ангелов и Янчо Андреев пропуснаха положителни благоприятни условия за домакините. Най-чистата опция обаче се откри пред Ивайло Лазаров, чийто удар обаче беше избавен от вратаря Славков.

През второто полувреме болярите преобладаваха и в 64-ата минута от чиста позиция Мартин Тошев прати топката над гредата.

След 70-ата минута вратарят на Добруджа Ковачев се трансформира в основно настоящо лице, откакто отрази изстрели на Тошев на два пъти, на Мартин Моран и в самия завършек на Хавиер Бетегон, когато се наложи и бранител да изритва топката пред голлинията.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР