Доброволци разкриха как са търсили изчезналото момче от Перник.“Започнахме да

...
Доброволци разкриха как са търсили изчезналото момче от Перник.“Започнахме да
Коментари Харесай

Доброволците, издирвали Сашко: Проверявахме заводи и обезлюдени къщи

Доброволци разкриха по какъв начин са търсили изчезналото момче от Перник.

“Започнахме да ревизираме места, които даже и полицията не беше проверявала, да вземем за пример фабрики, обезлюдени къщи. Качвахме се тук-там, на които и даже професионалните спасители не се бяха качвали, бяхме без съоръжение. Все отново успяхме и не загубихме вяра ”, съобщи доброволецът Ивайло Манасиев в предаването “120 минути ” по bTV.

Координирахме се извънредно професионално. Събрахме се всички доброволци и си казахме, че има вяра да открием Сашко жив, в случай че се откажем в този момент, се отхвърляме за цялостен живот, сподели той.

По думите му обаче е би трябвало да се стигне до медиите, с цел да може полицията да окаже помощ за взаимно търсене на детето.

12-годишното дете бе в неопределеност от 11 ноември до през вчерашния ден, когато бе открит в дере в Радомир на към 7 километра от Профилакториума в Перник, където той изчезна.

“Ние разбрахме още същата вечер, когато Александър беше липсващ. Още по-лично се обвързах, когато видях бабата на детето. Видях в очите ѝ вярата. Бяхме трогнати от тази вълна на съпричастност ”, сподели Ирина Тонева, написа dunavmost.com.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР