Добро утро!Тук е най-важното:ВойнатаРумен РадевЧарлз ТретиВечерта в неделя се появиха

...
Добро утро!Тук е най-важното:ВойнатаРумен РадевЧарлз ТретиВечерта в неделя се появиха
Коментари Харесай

Три минути: „Без газ или без вас? Без вас“. И още един въпрос: как „Альоша“ да стане призрак?

Добро утро!

Тук е най-важното:
ВойнатаРумен РадевЧарлз Трети
Вечерта в неделя се появиха известия, че фронтът е достигнал до. Това се отнася до северните региони на Харковска област. Украйна си е върнала контрола над граничните обитаеми места Козача Лопан, Велики Бурлюк и Гоптовка (Хоптивка). В неделя украинският байрак беше вдигнат.

В останалата част от региона фронтът минава по линията на река Оскол.

В неделя.

За четири дни – от четвъртък до събота вечер украинската войска проби източния фронт в Харковска област и навлезе на към 70 км във вътрешността. Данните от неделя прецизираха, че става дума за освобождение на към 3000 кв. км. Това е повече, в сравнение с съветската войска е превзела в Украйна сред края на април и през днешния ден.
Зеленски, Путин
„ Без газ или без вас? Без вас. Без светлина или без вас? Без вас “. Това написа украинският президент откакто съветската войска удари няколко теца и остави без ток доста обитаеми места.

Руският президент Путин не е коментирал контраофанзивата, той честити на московчани празника на града им. Руското военно министерство сподели карта, на която освободените до обяд в неделя градове бяха показани като украински.

Харесвате ли този бюлетин? Изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
Анализатори за войната
Израелският боен специалист счита, че съветските загуби се мерят в стотици единици бойна техника, изоставена от бягащите бойци. Украинският боен специалист твърди, че Русия е внесла митинг в Организация на обединените нации, с който желае да й се върнат „ нелегално отнетите “ оръжия в Украйна.

Военният анализатор на Радио Свобода счита, че контраофанзивата е мощна, само че обратът във войната ще настъпи когато Украйна си върне Угледар (Вухледар) – стратегически град на юг, по посока Мариупол.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Румен Радев, Корнелия Нинова
Румен Радев и Корнелия Нинова са в явен спор, само че по въпроса за Русия са единни. В събота Нинова още веднъж повтори тезата на Путин – че Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР