Добро утро!Тук е най-важното:Русия готви мобилизацияСепаратистите в Украйна насрочиха референдумиКой

...
Добро утро!Тук е най-важното:Русия готви мобилизацияСепаратистите в Украйна насрочиха референдумиКой
Коментари Харесай

Три минути: Газът и нефтът станаха буквално оръжие. Русия готви мобилизация

Добро утро!

Тук е най-важното:
Русия готви мобилизацияСепаратистите в Украйна насрочиха " референдуми " Кой трансформира в легенда " Война на тронове "
Един от клоновете на – този в град Казан – набира измежду служащите си доброволци за фронта в Украйна. Новината идва в миг, в който Русия няма задоволително бойци. По-рано частната войска „ Вагнер “ стартира събиране на бойци всред наказани рецидивисти.

„ Транснефт “ ще има лична дивизия в Украйна, за разлика от служащите от „ Газпром “, които ще бъдат изпратени в Украйна с „ наемници от частна военна компания “.
Русия готви частична готовност
Руската Дума незабавно утвърди ремонти в Наказателния кодекс, които засягат военното време. В новите текстове се прецизират наказванията за. Очаква се, че идната готовност няма да бъде цялостна, а единствено частична. Във вторник вечерта съветският сегмент в Гугъл регистрира внезапно нарастване на търсенето за „ овакантяване на Русия “ и „ условия за безучастие в готовност “.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Насрочени „ референдуми “
Проруските сепаратисти в Донецк и Луганск за присъединение към Русия. Те ще протекат в продължение на 4 дни и ще стартират още в петък. провеждането им, дружно с референдуми в още две украински области – и Запорожката. И на четирите места потича сполучливата дотук контраатака на украинската войска., с цел да се ориентирате.

Късно вечерта няколко западни страни, че няма да признаят резултатите.

Московската борса се срина след известията за готовност и референдуми,.

Харесвате ли този бюлетин? Изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
Путин. Каспаров. Империята
Руснаците прекараха напрегната вечер и нощ в очакване на. То беше пренасрочено за сряда. По-рано във вторник Москва одобри прекомерно бързо няколко решения – гласоподава ремонти в наказателния кодекс,

Време е диктатурите да се отдръпват. Това е посланието, което украинската опозиция изпраща на света, счита международният първенец по шахмат и критик на Кремъл. Той приказва за това на конгрес в София.

Формално Русия е федерация, само че вътрешно тя е типично, написа Стефан Попов.

Интересуват ли ви тези истории? Изпратете ни вашите на
България
България има задоволително подсигурен газ за зимата и ще се оправи и без „ Газпром “, сподели министърът на стопанската система. „ Ние се откачаме [от „ Газпром “] по този начин или другояче, договорът свършва “, сподели още той. По-рано к
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР