Добро утро, Слави, как си? Пи ли кафе, успокоѝ ли

...
Добро утро, Слави, как си? Пи ли кафе, успокоѝ ли
Коментари Харесай

Журналистка: Драги Слави, ти едва снощи ли разбра, че наглите ПъдПъдъци те унижават?!

Добро утро, Слави, по какъв начин си? Пи ли кафе, успокоѝ ли се?

Посреднощ си написал ядосан пост, наскърбен и засегнат, че ръководителят на Народното събрание и началничката на премиерския кабинет брутално оплюха по малките екрани твоя претендент за шеф на Българска народна банка.

Драги Слави, кои са те? Николай Минчев е разнасял призовки, слугувайки в една известна адвокатска адвокатска фирма. Лена Бориславова е правела същото, макар дипломите от чужбина, до момента в който нейният другар от “Да, България ” Кирил Петков не й изсипа една бала парѝ да го съветва(?!) за ББР – тогава никой от твоите хора не се възмутѝ.

Тя направи нещо невиждано – остави депутатската банка, с цел да стане началник-кабинет или по-точно намерено да играе ролята на началничка на началника на изпълнителната власт. Тя громѝ опозицията, кара се на президента Путин, провокира Херо Мустафа, произнася се по абсурда “GemcorpIP3ЕдинМилиардДолара ”, поучава журналистите… И за какво е всичко това, защотo се ку̀ролира с премиера.

Аматьори клети, измамници проклети!

Драги Слави, ти едвам нощес ли разбра, че те, вчерашните запъртъци, наглите ПъдПъдъци те подценяват и унижават?! Ти предложи Любомир Каримански за шеф на Българска народна банка и малко по-късно те предложиха Андрей Гюров за шеф на Българска народна банка. Направиха го без въобще да им пука какво мислиш ти. Вчера спекулираха, че техният претендент е претендентът на обединението.., без общо решение – но, несъмнено, те си измислят, съчиняват, манипулират… Това са те. Лъжци. Наглеци.

Кирил Петков удря евродепутат и собствен депутат; назовава Корнелия “бабет ”, уволнява заместник-министри от нейната квота; уволнява служебния си началник Стефан Янев с sms; не разрешава на министрите да приказват с президентската администрация; заплашва президента Радев с импийчмънт…

Ех, Слави, ех борецо за истина и независимост, ти и Корнелия сте знаели за готвения арест на водача на опозицията. Но сте си замълчали. Подло някак. И непрозорливо. Вие сте идващите. Може този път Кирил и Асен да не напият Бойко Рашков и да ви пратят по ракиено време полицаи вкъщи, само че компанията “ХараКиро ” Киро-Асен-Лена-Лорер ще ви измислят нещо гадно, единствено спри и гледай!

Драги Слави, ти пишеш: ”Моята работа сега е да вардя стабилността на обединението ”.

Ох, апелирам те, не се излагай: коя коалиция, коя непоклатимост?

Като си съдружен сътрудник:

– питат ли те за Северна Македония? Не.

– споделиха ли ти за диалога с Лойд Остин? Не.

– обясниха ли ти за меморандума за 1 милиард $? Не.

– накиснаха ли твоя министър Александър Николов за Gemcorp? Да.

– завряха ли в миша дупка твоя министър на външните работи Теодора Генчовска? Да.

– обругаха ли обществено твоя народен представител Любомир Каримански? Да.

Драги Слави, по какъв начин дава отговор “Има подобен народ ” на всичко това?! На съдружния съвет през вчерашния ден твоят наместник Тошко Йорданов сочи със междинен пръст главата си – сиреч: на Киро нещо му липсва тука. Лелееее, какъв самоуверен жест! Какво разобличаване! Че то остана ли естествен българин да не вижда, че на тоя му хлопа дъската?!

Гастролиращи измамници, пристигнали да разкешат, тук и в този момент, а след това – бързо да си бият камшика!

Драги Слави, приканих те: разгневѝ се! Чу ли ме?

Изправѝ се! Възмутѝ се! Дистанцирай се! Докато към момента можеш! С доста пари и машини ПъПъ-тата откраднаха гласоподаватели на ИТН; с измами използват властта; разграбват страната под носа на коалицията… докога ще търпиш всичко това?

Драги Слави, коя цена си заслужава да понасяш издевателствата? Коя?

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР