Добро утро!Най-важното е тук:Христо ГрозевВторият мандатРуският ТикТокВ четвъртък . За

...
Добро утро!Най-важното е тук:Христо ГрозевВторият мандатРуският ТикТокВ четвъртък . За
Коментари Харесай

Три минути: Вторият мандат ще почака да свършат празниците. Сбогом, Пеле!

Добро утро!

Най-важното е тук:
Христо ГрозевВторият мандатРуският ТикТок
В четвъртък. За статистиката той е най-хубавият състезател в света през 20-и век. За всички останали – легенда. Кралят на футбола беше на 82-годишна възраст.
Христо Грозев
Русия не насочва закани към българския жител Христо Грозев от проверяващия уебсайт Белингкат, твърди съветската посланичка в София. Москва просто го предизвестява да не върви в Русия. Това е споделила посланичката на среща във външно министерство, където със забавяне от три дни беше извикана да дава пояснения.

В понеделник Москва разгласи за търсене Христо Грозев, без да показва съответна причина. Митрофанова твърди, че и тя не знае за какво го търсят. Премиерът Гълъб Донев сподели, че това е недопустим метод за заплашване.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Вторият мандат
Българската политика поддържа постоянна празнична просвета. втория мандат за сформиране на държавно управление в първия работен ден след Нова година – 3 януари.

Страната е в политическа рецесия, само че на нея може да се огледа и с оптимизъм,. Според него този интервал е и пауза в корупционния развой.

Интересува ли ви тази история? Изпратете ни вашата на.
Фронтът
с нов, десети подред масиран обстрел с ракети и дронове. Но украинските военни в Източна Украйна споделят, че в последните дни са забелязали нещо ново – ударите са по-слаби и по-малобройни. Те настояват, че това може да се изясни с отмалялост на съветските сили или със заповед да се пести оръжието. През това време Украйна приспособява немските установки „ Гепард “ за битка с иранските дронове,.

Харесвате ли този бюлетин? Изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
ТикТок
Мрежата ТикТок е рупор на съветските служби,. Журналистка на медията е платила на инфлуенсъри, които да разпространят най-абсурдни политически твърде
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР