Добрите идеи трябва да получат шанс за реализация. Ето защо

...
Добрите идеи трябва да получат шанс за реализация. Ето защо
Коментари Харесай

Конкурсът за добри идеи "Градолюбители" се завръща за втора година

Добрите хрумвания би трябвало да получат късмет за реализация. Ето за какво " Капитал " и посолството на Англия за втора поредна година ще подадат ръка на тези запалянковци, които имат такива хрумвания и желаят да ги осъществят.

Конкурсът " Градолюбители ", който има за цел да събере и награди положителни хрумвания за това по какъв начин да се промени градската среда, да се направи по-устойчива и зелена или просто по-добра, ще се организира и през 2022 година Могат да вземат участие всички поданици на българските градове, както независимо, по този начин и в екипи, или като част от компания. Бонус точки ще има за хората отвън столицата, която по този начин или другояче е в привилегировано състояние по отношение на останалите елементи на страната.

Идеята на надпреварата е да покрие онази " дупка " във финансирането на положителни хрумвания на локално равнище, която съществува от години в България.

Условията на състезанието ще претърпят лека смяна тази година и ще разрешат на повече претенденти да вземат участие. Областите, в които може да е даден план, остават 4, само че се уголемяват, като ще бъдат
Реклама
Води Чист въздух и превоз Зелена сила Градска среда и качество на живот

Екипът на концепцията ще би трябвало към този момент да има някакъв прогрес по нея, както и да потвърди, че тя може да се случи в границите на финансирането, което ще получи.

Страницата на състезанието - ще бъде отворена както и предходната година - на 18 април, за подаване на приложения. Конкурсът ще продължи до септември, след което участващите планове ще бъдат прегледани от специфична комисия и най-хубавите от тях подбрани за награждаване.

Със сигурност ще има парични награди за първия и втория участник (подобни на предходната година, когато те възлизаха на 7 и 5 хиляди лв), а окончателния размер и количество на премиите предстоят да се уточнят, тъй като " Капитал " в този момент търси още сътрудници, които желаят да подадат ръка на дейните хора с хрумвания (ако вие имате предпочитание да го извършите, може да пишете на ).
Реклама
Надяваме се тази година да можем да предоставим спомагателни бонуси, сходно на предходната година, когато Фондът на фондовете се включи с безвъзмездни съвещания и връзка с компании.

Тази година също по този начин, ще бъде проведено особено събитие за " Градолюбители ", на което ще бъдат поканени участниците от тази и предходната година, с цел да се срещнат едни с други и да участват на награждаването.

може да откриете повече за състезанието предходната година.

Тук са историите на трите плана, които завоюваха:
Четено Коментирано Препоръчвано 1 Медиа и реклама 2 Мениджмънт 3 Енергетика 1 Медиа и реклама 2 Интервю 3 Седмицата 1 Интервю 2 Медиа и реклама 3 Мениджмънт Реклама

Свързани публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Огнян Георгиев

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР