Добрич. Започва планово изкърпване на уличната настилка в Добрич, предаде

...
Добрич. Започва планово изкърпване на уличната настилка в Добрич, предаде
Коментари Харесай

Започва планово изкърпване на уличната настилка в Добрич

Добрич. Започва планово изкърпване на уличната настилка в Добрич, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна . Ще се работи в разнообразни сектори -улица „ Димитър Петков “(пред Стоматологична поликлиника), улица „ Охрид “ (от някогашни Таралежи до ДСК), улица „ Цанко Церковски “ (зад ДКЦ I), улица „ Д-р Иван Пенаков “(зад ДКЦ I в посока Окръжен съд). От през днешния ден – 27 април, до довеждане докрай на ремонтните действия ще бъдат затворени за придвижване и паркиране улиците „ Охрид “ и „ Цанко Церковски “.

Община Добрич се ангажира всеки ден да разгласява информация за ремонтните действия по другите сектори, с цел да бъдат навреме осведомени жителите. В затворените сектори чиновниците на Синя зона ще насочват жителите къде могат да паркират и да употребяват услугата за платено паркиране. Община Добрич моли да не се паркира на посочените улици, с цел да не се попречват ремонтните действия.

„ Призоваваме водачите на МПС да бъдат деликатни и да съблюдават краткотрайната пътна сигнализация “, показват от общината.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР