Добрич. За 29-та поредна година Добрич ще бъде домакин на

...
Добрич. За 29-та поредна година Добрич ще бъде домакин на
Коментари Харесай

За 29-та поредна година Добрич ще бъде домакин на специализираното изложение „Селското стопанство и всичко за него“

Добрич. За 29-та поредна година Добрич ще бъде хазаин на профилираното ревю „ Селското стопанство и всичко за него “, което е и с интернационално присъединяване, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна .

Тематиката на ревюто е с необятен набор: едрогабаритна и малогабаритна техника, машини и уреди за отглеждането на животни, селскостопански инвентар, прикачни и навесни селскостопански машини, семена и препарати за растителна отбрана. До момента 40 компании са декларирали своето присъединяване. За първи път арменски био производители на храни ще се включат в ревюто. Сред новите изложители са компании, предлагащи строителна техника. Тя обгръща булдозери, челни товарачи, грейдери и мини багери.

Ще бъдат показани също товарни коли от лек, междинен и тежък клас и произвеждане на разнообразни типове общоприети и профилирани надстройки. Фирма, профилирана в производството на произведения, ползващи различни източници на сила, щадящи околната среда и българската компания, която създава, създава и предлага покривни и фасадни ограждащи системи от сандвич панели, са измежду участниците. Изложението е съпроводено със съпътстваща стратегия. Ще бъдат спазени всички противоепидемични ограничения. Предвидени са две срещи от вида B2B в зала „ Добротица “ в Спортния комплекс „ Простор “, където ще се организира и самото ревю. На 25 август срещата ще се организира от 14.00 до 17.00 часа, а на 26 август от 10.00 до 12.00 часа. Организатор е „ Добрички панаир “ АД. Официалното разкриване е на 25 август от 10.00 часа. Изложението ще продължи до 28 август.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР