Добрич. Двама учители от Иновативна гимназия Райко Цончев“ в Добрич

...
Добрич. Двама учители от Иновативна гимназия Райко Цончев“ в Добрич
Коментари Харесай

Двама учители от Иновативна гимназия „Райко Цончев“ в Добрич взеха участие в първа транснационална среща по проект за сътрудничество за иновации

Добрич. Двама учители от Иновативна гимназия „ Райко Цончев “ в Добрич взеха присъединяване в първа транснационална среща по план за съдействие за нововъведения и продан на положителни практики, както и по планове за „ Стратегически партньорства “ в отговор на обстановката с COVID-19 “, бранш „ Училищно обучение “ по стратегия „ Еразъм+ “, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна .
Срещата се състоя в интервала от 7 до 9 юли в град Прага. Домакин е бил партньорското учебно заведение „ Англо-немска бизнес академия “ от Чехия. Фокусът е бил върху показване на учебните заведения, разискване на работни тактики и процедури, обмисляне на плановите действия, разпределение на работни задания и отговорности сред сътрудниците, продан на положителни практики за вярно осъществяване на плана и осъществяване на относителен разбор на просветителните системи на сътрудниците.

„ Творческо и интензивно обучение - тяло, разум, дух “ е стратегическо партньорство сред шест учебни заведения от Румъния, Италия, Турция, Чехия и България, което е стартирало през март тази година и ще продължи 24 месеца. Координатор на плана е Liceul cu Program Sportiv Cetate от Румъния. Целта на плана е да подтиква художествения и познавателния капацитет на учениците да намират изобретателни и новаторски решения на актуалните провокации и опасности на обществото. Сред резултатите към, които е ориентирано партньорството, са насърчаване на художествени и креативен умения и ИКТ компетентности на учениците; поощряване на уравновесен метод на живот посредством придвижване и здравословна храна; възстановяване на равнището на връзка на британски език и проучване на непознати езици; осъзнаване и оценяване от учениците на европейското културно наследство; присъединяване в дейностите по плана на възпитаници в неравностойно състояние за повишение на толерантността и включването в учебно заведение.
Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР