Добрич. До 10 февруари се приемат заявки за участие в

...
Добрич. До 10 февруари се приемат заявки за участие в
Коментари Харесай

До 10 февруари се приемат заявки за участие в поредното тематично издание на Кулинарно състезание, организирано от Младежки център в Добрич

Добрич. До 10 февруари се одобряват поръчки за присъединяване в следващото тематично издание на Кулинарно съревнование, проведено от Младежки център в Добрич, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна . Състезанието ще събере в конкуренция млади кулинари в дните преди Свети Валентин. Събитието е на 12 февруари и е проведено в две елементи - отдалечена и присъствена. Ще вземат присъединяване 10 тима от по трима младежи на възраст 15 - 29 години. Необходимо е да се образува тим и да се съобщи присъединяване до 10 февруари 2022 година на линк: https://forms.gle/EFPKAMCUtBrANUcC6.

Представителите на всеки тим би трябвало ден преди надпреварата - на 11 февруари 2022 година, сред 12,00 и 16,00 ч. да се явят в Младежкия център, да се записват, след което ще получат нужните артикули и указания за присъединяване. Кулинарните тимове избират сами свои предписания и ги подготвят дружно като снимат процеса. На 12 февруари от 14,00 ч. е представянето на кулинарните творби пред жури. Регламентът е оповестен в елементи на линк:

https://ycd.bg/.../novi.../kulinarno-sastezanie-reglament-2/. „ Получавате опция да творите, да се забавлявате, да поддържате връзка и намерите нови другари. Очакваме ви! “, показват от екипа на Младежкия център. „ Заедно за зелена Европа! “ е мотото, а активността се реализира в границите на план „ Младежки център Добрич - Вашето през днешния ден “, стратегия „ Местно развиване, понижаване на бедността и усъвършенствано включване на уязвими групи “, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 година

Състезанието ще се организира без аудитория. За запазване здравето на участниците в деня на надпреварата няма да се позволяват придружители на тимовете.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР