Добри хора, благодарим ви от сърце! Вие ни избрахте в

...
Добри хора, благодарим ви от сърце! Вие ни избрахте в
Коментари Харесай

След фурора на БНТ: Кошлуков благодари на зрителите

" Добри хора, благодарим ви от сърце! Вие ни избрахте в новогодишната нощ и ни дадохте доверието си! ". Така генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков благодари във фейсбук на феновете, които в новогодишната нощ я направиха най-гледана. Българска национална телевизия безусловно отвя Цитиридис, Иван и Андрей, Геро и Зуека и регистрира рекорден рейтинг от 40%, с помощта на " Нова година с Българска национална телевизия " с водещи Алекс Сърчаджиева и Руслан Мъйнов. На второ място се подреди Нова телевизия с рейтинг от 25%, с помощта на специфичен празничен концерт с участниците от втория сезон на " Маскираният артист ". Трета остана bTV с едвам 15% гледаемост.

Ето постът на Емил Кошлуков във Facebook:

" Българска национална телевизия е най-гледаната телевизия на празника, с дял от аудиторията двойно по-висок от идващите! И Щръклицата, и новогодишното шоу на Българска национална телевизия са ви харесали доста повече от всичко останало! Благодарим ви, че сте били с нас през целия празник, това е голяма чест за всички сътрудници, откровено се радваме!

С толкоз удивителни не съм писал от седми клас.  Още един път - реверанс, няма по-голямо удоволетворение от това да оценят труда ни. Ще се стараем да оправдаваме доверието и обичта ви през цялата нова година.

И най-после дано кажа ясно - заслугата е на всички, които направиха тази стратегия. Скъпи сътрудници, вие сте фантастични! Господ да ви даде здраве и шанс, а на нашите фенове - дълги години благополучие!

Признателни и щастливи сме, положителни хора! Много! "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР