Добре дошли в България - страната за законността! Който копнееше

...
Добре дошли в България - страната за законността! Който копнееше
Коментари Харесай

Адвокат: Слава на Главния Прокурор! Слава и на ВСС, който го избра! Слава и на нашата Партия ГЕРБ !

Добре пристигнали в България - страната за законността! Който копнееше за България по ”Бай тошово време ” може да пляска с ръце. Само че това е Бай тошово от преди Бай Тошо. Тогава са преследвали хората ”за пораженчество ”. Така и през днешния ден в нашата страна на победилата правда.
Ето какво ни оповестява пресцентъра на прокуратурата.:
" Във връзка със серия от изказвания, будещи неоснователна паника у жителите, в изискванията на въведено изключително състояние - А.Ст., ръководител на Българския фармацевтичен съюз, е привлечена към наказателна отговорност за закононарушение по член 326 от Наказателен кодекс.

С оглед на високата социална заплаха на действието, изразяващо се в отправяне на неоснователни изказвания за предстояща липса на лекарства, по отношение на А.Ст. е взета мярка за неотклонение „ парична гаранция “ в размер на 20 000 лева Разследването под надзора на Софийската районна прокуратура продължава. "

Не знам, кой прокурор е подписал това обвиняване и кой дознател го е предявил, само че те са същинските остриета на законността у нас през днешния ден. Така се пада на всеки отстъпник! Дори оптималното наказване да е освобождение от наказателна отговорност с санкция до 5000 лв., гаранцията да е 20 000 лв.. На пораженците би трябвало да им е зле!
(Само някой народен изменник да не вземе в този момент да го оправдае!)

Слава на Главния Прокурор!
Слава и на Висш съдебен съвет, който го избра!
Слава и на нашата Партия ГЕРБ и нейния Мъдър Ръководител (за да изтъквам през вчерашния ден един Митрополит)!

Адвокат Калин Ангелов, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР