Добре дошли в България, добре дошли в Кърджали в този

...
Добре дошли в България, добре дошли в Кърджали в този
Коментари Харесай

Знакова визита. Карадайъ посрещна Кълъчдароглу в Кърджали

„ Добре пристигнали в България, добре пристигнали в Кърджали в този прекрасен безоблачен ден. " С тези думи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ посрещна в Кърджали ръководителя на Народнорепубликанска партия (СНР) Кемал Кълъчдароглу, който е и претендент за президент на Турция.


-->
На срещата участва зам.-председателят на Движение за права и свободи и кмет на Кърджали доктор инж. Хасан Азис, зам.-председателят на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов, националните ръководители Адлен Шефкед, Елван Гюркаш, Байрам Байрам, Павлин  Кръстев и Танер Али.



Делегацията, която съпровожда Кълъчдароглу, включва голям брой кметове на общини в Турция, измежду които тези на Одрин, Чорлу, Конак, Чешме.

" Радвам се, че съм измежду вас. Отдавна планираме да дойдем в Кърджали. Благодаря на кмета на Одрин Реджеб Гюркан за проведения ифтар и за хубавия мотив да посетим този хубав град ", сподели Кълъчдароглу.



Хасан Азис подсети, че Кърджали е столицата на толерантността и че в града мюсюлмани и християни живеят в мир и успокоение.

Потвърдих отличните условия за всички вложители, които изберат Кърджали за развиването на своя бизнес.  Гостите останаха впечатлени и от опциите за в допълнение развиване и работа в голям брой други сфери, измежду които спорт и просвета, съобщи още кметът на Кърджали.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР