Добиване на чиста енергия чрез експерименти с фотоволтаични (соларни) панели,

...
Добиване на чиста енергия чрез експерименти с фотоволтаични (соларни) панели,
Коментари Харесай

Курс учи деца как да добиват чиста енергия

Добиване на чиста сила посредством опити с фотоволтаични (соларни) панели, извличане на биогориво, извличане на сила посредством солена вода, делене на водата на съставните ѝ молекули и потребление на водород за задвижване на автомобил. Това са упражненията в практическата част на курс за зелената сила за деца и младежи на възраст над 12 години.

Занятията на учебен център " Технократи " стартират на 10 март и не престават в четири поредни съботи на месеца. Освен полемики по значими тематики като възобновими енергийни източници, способи за извличане на зелена сила и различни източници за електрозахранване в програмата са включени и на практика извършения за рандеман на сила посредством устройства Horizon Education kit.

" Курсът има за цел да разсъни интереса измежду децата за един вероятен свят, в който всеки от нас поема отговорност за личните си дейности и дружно поддържаме света по-чист и комфортен. Важно е новото потомство да е будно за екологичната обстановка сега, за това по какъв начин всеки от нас може да способства за смяната и за методите, по които това би могло да се случи, " изяснява за мотивацията зад курса създателят на учебен център " Технократи " Ивайло Бонев.

 Курс учи деца по какъв начин да добиват чиста сила

Оборудването е сертифицирано и специлизирано и за деца и младежи. Използва се и от преподаватели и специалисти в над 65 страни и показва по какъв начин действа една действителна система за чиста енергийна технология на дребна канара.

Участниците в курса работят по двама в група и минават през опити за зареждане на електрическа верига със безоблачен панел; вятърна турбина по истинския модел на аеронавтиката на НАСА; генерират водород посредством водна електролиза и го трансформират в електрическа енергия, употребяваща горивна клетка. След курса всеки участник ще е генерирал зелена сила на процедура и ще е осведомен в дълбочина с тематиката, която занапред ще се развива и добива значимост в живота му отсега нататък.

 Курс учи деца по какъв начин да добиват чиста сила
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР