Добър жест в Стара Загора предизвика много положителни емоции в

...
Добър жест в Стара Загора предизвика много положителни емоции в
Коментари Харесай

Непозната се приближи до само дете в магазин в Стара Загора, направи нещо невиждано

Добър жест в Стара Загора провокира доста позитивни страсти в мрежата. Непозната жена е платила сметка на дете в магазина. Случката е от 1 януари, оповестява Glasnews.bg.

Момчето не е могло да заплати, защото чиновниците са имали проблем с ПОС-устройството. Въпросната жена обаче незабавно реагирала и покрила сметката на детето.

Сега майката му я търси в локална група освен с цел да й благодари, само че и да възвърне сумата.

„ Вчера (1 януари) една непозната за нас жена е платила сметката на детето ми в магазин „ Жабките “, защото е имало проблем с пос- устройството и той не е съумял да заплати. В магазина всички ни познават и детето е споделило, че ще прибяга за парички до у дома. Искам да благодаря на дамата и да помоля, в случай че е в групата, да се свърже с мен. Искам персонално да й благодаря и да и възстановя сумата “, написа Екатерина Иванова.

Въпреки дребния жест постът трогна стотици старозагорци и демонстрира, че и дребното положително може да остави огромен отпечатък.

„ Такова нещо като прочетеш и те усмихва, и те радва, и ти оправя деня и някак оптимизмът надвива в тези сиви и проблематични дни “, отбелязва Сузана Д.

„ Нека бъдем по положителни! Предай нататък,за да продължим с положителното! “, добавя Гергана В.

„ Сигурна съм, че дамата няма да Ви се обади, само че продължете положителното за някой нуждаещ се! “, счита Недялка Колева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР