До вчера фолк звездата Емилия не спираше да афишира любовта

...
До вчера фолк звездата Емилия не спираше да афишира любовта
Коментари Харесай

Идеалният брак продължи… 6 години: Емилия хванала на калъп Башур, сама гледа децата си

До през вчерашния ден фолк звездата Емилия не спираше да обявява любовта си със сирийския предприемач Жорж Башур, на инат на крилатата фраза, че щастието обича тишината. Мълчанието й по тематиката в последно време обаче е притеснително, а горещата клевета изрично ги разделя и даже развежда.
Двамата не живеят дружно от няколко месеца и певицата сама се грижи за 2-годишната им щерка Жоржина и другите си две деца от Коко Динев, настояват доближени до фамилията.
Причината за разлъката съгласно някои не е трети човек, нито невярност, само че пък се появиха и клюки, че в живота на Башур има нова жена. Тя е надалеч от фолка и по специалност е брокер на недвижими парцели. Строителният бизнесмен кръшнал на певицата с нея, а тя го пипнала на мястото на престъплението, гласи още клюката, написа „ Галерия “.
Бизнесменът бил наел първокласен апартамент, където да се отдава на горещите пристрастености с новата си жена и точно там Еми го хванала и схванала за двойната му игра. Въпреки слабите си ангели, Жорж се оказал виновен родител. Той постоянно посещавал дребната си дъщеричка Жоржина, плод от брака му с певицата. Правел всичко допустимо да са задоволени материално, а и се отнасял добре и с другите деца на жена си, които са от предходната й връзка.
Разводът сред тях обаче към момента не е налице, по тази причина и Емилия продължава да се показва като Башур. Прави усещане, че сирийският предприемач е изтрил всичките си фотоси в обществените мрежи и от певицата няма и диря. Едно от последните послания на Емилия към обичания й че от преди повече от половин година.
„ Казвала ли съм ти скоро, че те обичам? Казвала ли съм ти, че в живота ми няма по-значим от теб? Ти извърши живота ми със смисъл. Правиш моите проблеми твои и ме караш да се усещам прелестно. Ти изпълваш сърцето ми. Има една обич, която е божествена и тя е и твоя, и моя и до края на дните си би трябвало да благодаря на Бог. Казала ли съм ти през днешния ден, че ти си над всичко “?, написа звездата във връзка рождения ден на бохема.
Според някои Емилия и Жорж към този момент са много надалеч от това обръщение, те не се чувствали щастливи дружно ии връзката им е изчерпана. Разделили са се без кавги и драми и траяли да поддържат положителни връзки.
Според близки до фамилията, те са си дали отмора и е въпрос на време да ги забележим дружно още веднъж. Дори и това да звучи прекомерно оптимистично, с цел да е правилно все още. Емилия заобикаля да разяснява тематиката.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР