До ръкопашен бой стигнаха французин и българин на Южното Черноморие.

...
До ръкопашен бой стигнаха французин и българин на Южното Черноморие.
Коментари Харесай

Няколко ритници в лицето и корема: Българин и французин се биха за чадър на плажа в Поморие

До ръкопашен пердах стигнаха французин и българин на Южното Черноморие. Причината - място за хавлия на плажа в Поморие. Двамата мъже имали искания към мястото, на което да легнат. Френският жител е освидетелстван от правосъден доктор след битката, предава Нова ТВ. 

Съпругата на потърпевшия – Людмила, изясни, че са били група от петима души, когато се настанили под чадър. Спасител обаче им споделил че той е негов. Отместили се встрани.

„ След това мъжът се върна и стартира да упорства по недодялан метод, говорейки на британски, да се отдръпнем, тъй като жена му желала да употребява чадъра. Отговорихме, че сме на задоволително разстояние и отхвърляме да се отместим ”, описа тя.

Людмила не може да си изясни физическия конфликт, тъй като мъжът ѝ бил лежащ. „ Посегна да вземе телефона си, с цел да се обади на полицията и получи няколко удара в лицето, както и ритници в региона на корема и краката ”, разясни още дамата.

Пострадалият Джуди показа, че към този момент се усеща по-добре, само че има болки по лицето. „ По никакъв метод не съм го провокирал. Бях лежащ по тил, а той стартира да ме удря по очите и по челюстта. След това ме ритна по корема ”, добави пострадалият.

Людмила разяснява, че никой не се притекъл на помощ, макар многото възмутени към тях. „ Този човек предходния ден е бил нападателен към друга група. Две свидетелки пристигнаха, с цел да дадат непринудено показания ”, съобщи тя.

Оттук нататък потърпевшите ще предявят цивилен иск, уведомили са и френското посолство в страната ни. От полицията обясниха, че техен екип е пристигнал на място след случая. И двете страни, взели участие в спора, са разпитани.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР