“До последния лев ще стискаме, за да имат пенсионерите гарантирана

...
“До последния лев ще стискаме, за да имат пенсионерите гарантирана
Коментари Харесай

Премиерът: Ще стискаме, за да имат пенсионерите

“До последния лев ще стискаме, с цел да имат пенсионерите обезпечена пенсия, тъй като никой в света не може да каже – месец, година – няма пандемия по-малко от година в този момент. Дай Боже да намерят лекарство, дай Боже да намерят ваксина “, съобщи министър председателят Бойко Борисов в прочувствено послание към медиите в призован ексклузивен брифинг в Министерския съвет.

“България е била във войни, взимали са и територии, репарации е плащала със селскостопанската си продукция, била е на купони и е оживяла. Изведнъж в този момент доста предприемачи, които другояче доста им е прелестно да се назовават олигарси, желаят цялата тежест да падне върху страната, но страната това са всички българи “, уточни министър председателят.

“Само една седмица са в това сериозно положение и стартират да желаят милиарди да се похарчат. Второто след здравето, за което ние се грижим и живота, е нашите пенсионери да имат за дълго време обезпечени пенсии. Защото не е доста далечното време 1997-1998 година беше пенсиите станаха 3 $. Това не е доста надалеч – 3 $ на месец по време на ръководство на партията на президента Радев, аз това няма да го позволи “.

“Изведнъж можем да се окажем в доста сериозна обстановка и ние още на първата седмица – дай да похарчим парите, в случай че сме популисти – това ще създадем, в случай че сме безотговорни “, уточни още министър председателят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР