До Нова година остана съвсем малко време. И ние отново

...
До Нова година остана съвсем малко време. И ние отново
Коментари Харесай

Ето как да сбъднете всичките си желания в новогодишната нощ

До Нова година остана напълно малко време. И ние още веднъж чакаме с неспокойствие всичко към празника - мандарини, шампанско и... лист с стремежи. Няма значение дали имате доста стремежи, или единствено едно заветно, запишете ги на лист хартия или си ги кажете въображаемо, в случай че в действителност, в действителност желаете всичко ще се сбъдне!

1. Напишете желанията си на дребен лист хартия

Това е един от най-популярните способи да сбъднете желанията си, който е тестван от милиони дами по света. Изпълнението е много просто: би трябвало да имате време да напишете желанието си на дребен лист хартия или салфетка, до момента в който отброяването на до нова година тече, след което да изгорите бележката и да изпиете чашата си с шампанско до дъното. Съветваме ви да практикувате скоростта на писане на пожеланията авансово.

2. Изяжте 12 зрънца грозде

Това е метод за сбъдване на новогодишни пожелания от Испания. Традиционно в тази страна гроздето се счита за знак на благоденствие, здраве и триумф. Трябва да имате време да изядете 12 зрънца грозде, до момента в който тече отброяването до заветния час. Докато дъвчете, не забравяйте да мислите за желанието си.

3. Нарисувайте фантазията си и закачете рисунката на елхата

В първите минути на Новата година би трябвало да деянията творчество: вземете празен лист хартия и деликатно нарисувайте фантазията си. След това увийте рисунката като тръба и я завържете с алена панделка. На върха на панделката би трябвало да капете восък от празнична свещ. Когато всичко е готово, украсете елхата си с получения свитък. В края на новогодишната нощ рисунката се прибира на скрито място, до момента в който фантазията се сбъдне.

4. Пожелание в кутия

Трябва да извършите дребна кутия със личните си ръце или да я купите авансово и по-късно да я окачите на коледно дърво. Преди празничната вечер би трябвало да напишете желанието си на лист хартия и да поставите бележката в квалифицираната кутия. Пет минути преди звъна на часовника би трябвало да отидете до кутията с готовност, да я докоснете с лявата си ръка и да кажете: “Желанието ми е скрито, само че ще стане действително “.

5. Скочете

Веднага щом часовникът стартира да бие за дванадесет часа, застанете на стол или маса и скочете от тях. Важен миг е да имате време да помислите за желанието си в скока.

6. Буркан с стремежи

Имате ли доста стремежи и бихте ли желали да ги извършите през идната година? Тогава тази алтернатива е идеална за вас. Предварително намерете буркан и изрежете дребни листчета хартия за изписване на пожелания. Напишете какво желаете на листчета и ги навийте на тръбички. Сложете ги в буркан и прибавете новогодишни детайли към него, като борови иглички и неестествен сняг да вземем за пример.

Под звука на часовникаря затворете буркана и напишете: “Нека всичко тук се сбъдне до 1 година ”.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР