До края на седмицата ще се гледа мярката на Орлин

...
До края на седмицата ще се гледа мярката на Орлин
Коментари Харесай

Ето кой подпали Купола в Благоевград

До края на седмицата ще се гледа мярката на Орлин Соколов от Дупница. 44 годишният ром е зад решетките за огромния пожар в емблемтичната постройка " Купола " в ценъра на Благоевград, пише Struma.com.



Невижданият пожар трансформира в развалина прелестната постройка и нанесе големи вреди на банка, офиси, нощни клубове и заплаши живота на живеещите наоколо. Дни наред миризмата на изгоряло се носеше из целия център.

Все още не е подготвена рекапитулацията от вредите от огромния пожар в емблематичната постройка " Купола " в Благоевград. Най-големи са те за намиращата се в нея банка, където е унищожена цялата техника.Генералният шеф на банковото обединяване дойде завчера в регионалния град, с цел да се запознае с ситуацията. Има съществени вреди и в прилежащите офиси. Те са породени от процеса на гасенето и многото вода, която се изля, с цел да бъде сподавен пожара в купола над банковия офис.

Пиано бар " Балкантон " и дискотека ТНЕ FACE не са потърпевши съществено, само че пък не могат да работят, защото достъпът до постройката е стеснен и не се знае какъв брой дълго обстановката ще е такава. 

Припомняме, че Соколов и брат му подвигнаха скандал в пиано бар, отказвайки да изоставен след работното време. Намесила се защитата и те били изхвълени на открито.

После Орлин  Соколов се върнал с бензин и залял таблото пред бара, драснал клечката и избягал. Брат му сякаш не разбарал нищо, по тази причина и бе освободен след 24 часово задържане.Соколов направил опит да избяга през Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина, само че бе арестуван. Той е криминалнопроявен и осъждан по чл.216 от Наказателен кодекс и чл.195 от наказателния кодекс. От години е гастарбайтер в Англия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР