До края на октомври H&M планира да затвори близо 20

...
До края на октомври H&M планира да затвори близо 20
Коментари Харесай

Култова модна верига закрива много магазини! Защо

До края на октомври H&M възнамерява да затвори близо 20 магазина от мрежата си. Компанията възнамерява да спре да работи в градовете на Сибир и Далечния изток. Успоредно с това H&M желае да се откаже от минимум печелившите магазини в дребните градове в Централна Русия, само че този развой ще става последователно.

„ Според специалистите процесът на промяна на наемателя на комерсиалните центрове може да отнеме цяла година. Освободените площи в Сибир и Далечния изток може да бъдат заети от локални марки “, показва в свои материал „ Комерсант “.
-->
Фирмата, която ръководи марките Monki, Weekday, Cos, Other Stories и Cheap Monday, прави оценка разноските за закриване на бизнес в страната на към 2 милиарда шведски крони.

Голямата международна верига за търговия на дребно с облекла Hennes & Mauritz (H&M) разгласи в средата на юли, че напуща съветския пазар, където оперира от 2009 година Компанията краткотрайно отвори още веднъж магазини за продажба на останалата стока. Така на 2 август бяха отворени магазини в комерсиалните центрове " Метрополис " и " Авиапарк ".

H&M е учредена през 1947 година в Швеция. Фирмата създава и продава дрехи. Мрежата на компанията има към 4700 магазина на 75 международни пазара, личният състав е към 107 000 души.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР