До края на май може да се възползвате от имуществена

...
До края на май може да се възползвате от имуществена
Коментари Харесай

Специални пролетни предложения от ЗАД „Армеец“

До края на май може да се възползвате от имуществена застраховка на ЗАД „ Армеец “ на промоционална цена
Застрахователно сдружение „ Армеец “, което се е потвърдило на българския пазар неведнъж със своята уместност и акуратност през последните 25 години, изненада клиентите си със специфични пролетни цени. Изгодните промоционални предложенията на компанията ще бъдат в действие до края на май 2022 година

В рамките на промоцията клиентите на сдружението могат да сключат застраховка „ Защитена фамилия ” с 20% отстъпка и застраховка „ Защитено имущество ” с 30% отстъпка.

През интервала на промоцията минималната награда по лавица „ Защитена фамилия ” е 10 лева, като покрива вреди на жилището до 5000 лева и на движимото имущество до 1000 лева против рисковете пожар, естествени бедствия (без земетресение), ВиК повреди, късо съединяване, вандализъм и други Обезщетения се изплащат до размера на избрания в полицата предел. Посочените суми са минималните, а застраховката може да бъде подписана при доста по-високи предели, както и да се прибавят нови опасности – земетресение, кражба посредством щурм и кражба с техническо средство, гражданска отговорност, акцидент на членовете на фамилията си и други

Процедурата при подписване е оптимално улеснена за клиента – не се изисква първичен оглед на дома и документи за благосъстоятелност, а при обезпечаване на движимости против „ Кражба посредством щурм и кражба с техническо средство ” до 14 000 лева не се постанова те да се разказват. Не се ползва наложително самоучастие на застрахования във всяка вреда.

Изключително атрактивно е и предлагането за застраховка " Защитено имущество ". Например, в случай че клиент желае да застрахова офис постройка в гр. София с височина до 6 етажа и възраст до 20 години против рисковете пожар, естествени бедствия, повреди и вандализъм (без земетресение) при застрахователна сума 200 000 лв. наградата с включена отстъпка от 30% възлиза на 77 лева, а при в допълнение включен риск земетресение – 203 лв.. При тази застраховка също има опция за избор сред разнообразни застрахователни суми и покрития. Не се ползва наложително самоучастие на Застрахования във всяка вреда. Освен отстъпка от 30% по промоцията, клиентите могат да употребяват и други отстъпки от настоящата цена на застраховка „ Защитено имущество ” - за еднократно заплащане на наградата, при липса на вреди за предишни години, при съществуване на добра пожароизвестителна апаратура, при сложно обезпечаване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР