До края на август три ще са още по-достъпни за

...
До края на август три ще са още по-достъпни за
Коментари Харесай

А1 предлага смартфони и смарт часовници на изплащане с 0% оскъпяване


До края на август три ще са още по-достъпни за клиентите на А1. Телекомът предлага флагмани на Apple, Samsung и Xiaomi и настоящите модели смарт часовници Huawei Watch GT 3 Pro, Huawei Watch GT 3 SE и Samsung Watch5 44 мм на погашение без оскъпяване с мобилните проекти Unlimited.

И трите смарт телефона, част от лятната селекция устройства с 0% оскъпяване, са от най-високия клас устройства на съответните марки. Първият модел е iPhone 14 Pro, който разполага с най-хубавите мобилни технологии на Apple. Смартфонът се предлага в комплект с автентично бързо зарядно, с 128 и 256GB памет и в четири разнообразни цвята – астро черно, сребърно, златно и тъмновиолетово. Моделът със 128GB памет може да се поръча с проект Unlimited Ultra на погашение без оскъпяване за 79,98 лв. на месец.
-->
Сред промоционалните модели е и настоящият флагман на Samsung – Galaxy S23+, който също идва с бързо зарядно, в две версии във връзка с вградената памет - 256 и 512GB, и четири разнообразни цвята – мистично черно, нежна лавандула, натурален памук и горско зелено. Galaxy S23+ 256GB се предлага на погашение с 0% оскъпяване за 60,42 лв. на месец с проект Unlimited Ultra.

Третият смарт телефон e Xiaomi 13, който се предлага в комплект с безжични слушалки ttec Soundbeat+ на цени от 46,68 лв. на месец без оскъпяване с проект Unlimited Ultra. Моделът е разполагаем в три разнообразни цвята – розово, черно и синьо.



Освен смарт телефоните А1 предлага и три модела смарт часовници на погашение без оскъпяване с мобилен проект Unlimited. Сред предложенията са Huawei GT3 Pro 46 мм в черен цвят, който може да бъде закупен на цени от 11,70 лв. на месец и Huawei GT3 SE в зелен и черен цвят, чиято цена на погашение стартира от 1,68 лв. на месец.



Последният модел от селекцията устройства, които се оферират с 0% оскъпяване, е Samsung Galaxy Watch5 44 мм LTE. Смарт часовникът може да бъде поръчан в сив и наследник цвят на цени от 7,92 лв. на месец с проект Unlimited Ultra.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР