ДО КАЦАТА С БРЮКСЕЛСКО ЗЕЛЕ Евродепутатът литератор, дипломат и нособрък

...
ДО КАЦАТА С БРЮКСЕЛСКО ЗЕЛЕ Евродепутатът литератор, дипломат и нособрък
Коментари Харесай

Ал Йорданов обра мандра край Брюксел?

ДО КАЦАТА С БРЮКСЕЛСКО ЗЕЛЕ
Евродепутатът книжовник, посланик и нособрък Ал Йорданов побесня към втория тур на президентските избори, захвърли буржоазните си улеснения и мекото кресло, изтелгли си спестяванията в чувал и хвана гората. 
Политикът-легенда от 90-те години взе курс на въоръжена битка и мина в конспиративност. 
За него било нетърпимо да гледа по какъв начин Радев бесней над бащиното му огнище. 
Йорданов написа във Facebook статус на тематика " Альоша ваш, циментът наш ", само че по-късно побесня още повече и си изтри статуса. 
 Може да бъде изображение с 1 човек и текстово известие
Изтритият статус, скрийншотнат от МЕТА-потребители. 
***
" Не са ми се обаждали пиарите на ГЕРБ да си търкам статуса - твърди Йорданов, който се свърза единствено с нашата медия. - Махнах си писанието, тъй като осъзнах, че със статусчета от дивана няма да стане работата. Нещата загрубяха, играта към този момент е дебела! " - намества си паласките Команданте Алехандро, който привлякъл в битката свои остарели съратници и млади пърделчета от МГЕРБ, с които ужким обрали мандра край Страсбург. Те настояват, че обрали всичкия камамбер и ементал, дори влезнали в престрелка с защитата. Но в полицейските сводки няма данни за такова закононарушение.
Някои наблюдаващи считат, че обир не е имало и начинаещите терористи си придават значимост, поемайки отговорност за измислена акция. 
" 90-те години получихме демокрацията съвсем безплатно, не сме проливали кръв - регистрира грешките на младостта Йорданов. - Тогава си мислехме, че нежната безкръвна гражданска война е цивилизованият път. Аз и тогава бях навит да раздвижим камионетките, само че надви другата линия и по този начин я карахме, безкръвно. А без бойно кръщене революцията ни излезе малко ялова. Ето че комунистите още веднъж безчинстват в моята татковина. Зелените партенки на Радев разнасят воня в атмосферата на Татковината. Идат тежки дни за диктатурата на Радев. Няма да стане тяхната. Няма да мине тая! Но пармезан! Кликам shutdown, поглъщам два ефедрина и потеглям! Пътят е заплашителен, само че муден! Аз бързам, само че развъртвам дребна скорост. Препъвам се и падам, ставам и не преставам! " - задъха се в слушалката Йорданов и ние го освободихме от директната ни телефонна линия, с цел да не го затрудняваме в допълнение.
Последно партизанинът бил видян в Бульонския лес да претака брюкселско зеле и да крещи, че " на глас тича национален ".
***
Шумкари-съратници на Йорданов споделиха, че бил доста непоколебим пълководец, само че те не се оплакват, тъй като знаят, че залогът е огромен. Залогът е българската народна власт и измъкването на България от зеления чорап на Радев.
Йорданов изучил бойните тактики и стратегии на актуалната партизанска битка, негови кумири били Субкоманданте Маркос и Пабло Ескобар. 
***
Soundtrack:
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР