До и над 50 стотинки - толкова е разликата в

...
До и над 50 стотинки - толкова е разликата в
Коментари Харесай

Марешки: Край с проблема със скъпите горива!

" До и над 50 стотинки - толкоз е разликата в цените на някои типове горива през днешния ден. Знаете какво сподели Върховният административен съд преди две седмици в отговор на лъжите на съперници, че вършим дъмпинг - сподели, че точно нашите цени са действителните. Днес 1.79 лева - не е като 2.10, 2.30 и така нататък ", съобщи водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

Той още веднъж напомни, че в случай че не се е намесил с гражданска война на този пазар, в този момент цените щяха да са доста по-високи. Даде и съответен образец. " При 50 стотинки разлика - на контейнер 80 литра, при еднократно зареждане, си спестявате най-малко 40 лв.. Ако зареждате два, три пъти на месец, си спестявате 100-200 лв. месечно, 1 200 -2 400 годишно, а за един мандат - 4800 - 9 000лева.

 Това е при една кола. Обаче множеството фамилии имат по две. Да не приказваме за компания с 5 -10 и повече коли. Там сумите могат да стигнат стотици хиляди левове ", акцентира Марешки.

Той съобщи още, че българите, които го поддържат и които към този момент са видели какво значи " Ефектът Марешки ", от дълго време не си вършат такива сметки. Защото знаят, че печелят.

" Други, които гласоподаваха за мен на президентските избори, на парламентарните се подведоха по подправените вести и избраха да изберат старите партии.

В резултат - за следващ път бяха излъгани и ограбвани още един мандат. Ако и те ме бяха подкрепили, този проблем от дълго време щеше да бъде решен в цяла България. Веднъж и вечно ", сподели още политикът.

Той се обърна и към тези, които считат, че тематиката не е толкоз значима. " По същия метод ви ограбват и вас с останалите цени, тъй като те порастват съразмерно на цените на горивата.

Дори да не карате кола, също губите толкоз -косвено през другите цени - на храни, услуги, превоз. Неслучайно години наред към този момент приказвам, че това е най-големият обир от българския народ. Всеки ден, всеки месец, мандат след мандат "

Пропуснахме четири години! Да не отлагаме с още четири. Да свършим бързо тази значима задача и да се заемаме с останалите. Вие сте на ход - тази неделя с 24 ", прикани Веселин Марешки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР