До българските медии!До Прокуратурата на Република България! -->До кмета на

...
До българските медии!До Прокуратурата на Република България! -->До кмета на
Коментари Харесай

Симеон Славчев: В момента в Бургас се извършва престъпление, събарят къщата на твореца Владимир Николов

До българските медии!

До Прокуратурата на Република България!
-->
До кмета на община Бургас!

До всички българи!

В момента в Бургас се прави закононарушение и се събаря къщата на Владимир Николов, който е художник-приложник, създател на мозайките на чинията на Бузлуджа, костницата на Ботевите четници в Скравена, таванната мозайка на операта в Плевен и др. 

Творецът е йога от близо 50 година и има личен способ за хармонизиране на системата - ум–дух-тяло. Владимир Николов (Вананда) има потребност от помощ, с цел да спре това закононарушение, това нечовешко отношение и тази голяма неправда!

В момента в Бургас посредством машинация бутат неговата къщата (намираща се на ул. Цар Самуил 47, на ъгъла на Шейновo и Самуил) и разпиляват движимостите му … Моля медиите, прокуратурата, кмета на Бургас и всички българи да му помогнем и дружно да върнем справедливостта и човечността!

Телефонът на Владимир Николов е 0876543033.

Това написа във Фейсбук водача на партия МИР, Симеон Славчев



Самият създател написа за казуса си във Фейсбук:

" Мили хора, познати и непознати,нямам думи да опиша протичащото се сега в живота ми. От два дни безрезултатно се пробвам да спра разрушаването на родния ми дом и безчинстването в него. Невъобразимо е. Органите на реда не можели да създадат нищо-извършителят бил дал някакви документи за благосъстоятелност върху целия парцел...Историята е дълга, грозна и нелицеприятна... Имуществото ми се изхвърля поголовно. Домът ми наподобява на катакомба от призрачен сън. Надали скоро ще остане нещо от него. Унищожени са скъпи творби на изкуството. Изнесени са персонални движимости, събирани с починалата ми брачна половинка дълги години.... Погромът е като след бомбардировка. Губят ми се изразните средства...Днес след следващия опит да сезирам инстанция от 112 получих отговор-господине, знаем за случая, няколко пъти звъните...и ми затвориха телефона...



Искрено благодаря за съпричастието и поддръжката на всеки един от вас. Не постоянно мога да отговоря на всяко персонално известие.В момента диря незабавен метод да бъде спряно незабавно разграждането на дома ми.Да защитя остатъка от него.Да запазя дребното,което към момента не е изхвърлено.Да възстановя законните си права. Което в актуалната обстановка става все по- непостижимо. Благодарен съм за всяка една помощ ", 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР