До 4-5-6 седмици може да се развърти парламентарната рулетка и

...
До 4-5-6 седмици може да се развърти парламентарната рулетка и
Коментари Харесай

Костадинов ври и кипи след срещата с Радев: Както падна правителството на Петков, така ще падне и това

До 4-5-6 седмици може да се развърти парламентарната рулетка и да имаме бюджет. Решението на Радев си е напълно негово. Дали ще бави мандатът или не, бюджет би трябвало да има. Не сме го питали по кое време ще връчи мандат, това е негова задача. Това съобщи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов след консултацията на партията при президента Радев.
„ Има предполагаем късмет за държавно управление, тъй като политическите сили декларират общи цели. Те са идентични и единственото, което ги разделя са персоналните им конфликти. Дори да сформират държавно управление, то ще е несигурно. Както падна държавното управление на Петков, по този начин ще падне и това. Те гледат личните си персонални ползи. Моментът, в който някой реши, че би трябвало да ритне столчето и да падне държавното управление, ще го направи. Кому е нужна тази политическа мъка “, попита той.
„ Ние сме подготвени да беседваме с всеки. Посрещнахме Борисов в нашата стая преди няколко дни и разговаряхме. Това, което желаеме обаче не посреща утвърждение. Не срещаме поддръжка. Искаме референдум за запазването на българския лев. Върви инспекция в Народно събрание и се надявам другата седмица да приключим и началото на май да стане ясно, че имаме повече от половин милион подписи “, уточни водачът на „ Възраждане “.
„ Двете съществени обединения споделят, че желаят да се одобряват закони за Еврозоната, което съставлява един прикрит прелом. Те не почитат волята на 604 хиляди български гласоподаватели “, сподели той.
Костадинов посочи, че към този момент са импортирани съответни законопроекти за махане на американските бази, непознатите сътрудници и референдума и в случай че получат утвърждение, няма проблем „ Възраждане “ да приказва за конституционно болшинство. Търсим поддръжка за нашите инициативи.
„ За каква Еврозона приказваме, когато имаме ясно изразена воля на 604 хиляди избратели “, попита възмутено Костадинов, написа Блиц.
„ Ние желаеме третия мандат, само че дали ще го получим – зависи от президента. Всяка една групировка би трябвало да е подготвена със състав на кабинет. Когато получим мандат, ще разберете повече “, заключи той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР