До 14 август всеки, закупил някой от двата нови модела,

...
До 14 август всеки, закупил някой от двата нови модела,
Коментари Харесай

HUAWEI nova Y70 и Y90 идва с 6 месеца застраховка на екрана и смарт гривната Band 7

До 14 август всеки, закупил някой от двата нови модела, може да се възползва от преференциалната договорка онлайн или в магазин на мобилния оператор
След като преди седмица Yettel предложи следващото преференциално предложение при покупка на смарт телефон с офертата за HUAWEI и смарт гривната HUAWEI Band 7 в комплект, в този момент прибавя към нея и още един показан неотдавна смарт телефон -.

Заедно с HUAWEI nova Y70 апаратът е последното попълнение на добре познатата серия. Цената на смарт телефона nova Y90 е 309,99 лева в брой или 15,99 лева на месец с Тотал Макс 39.99 и контракт за 24 месеца. На тази цена до 14 август клиентите могат да получат и смарт гривната HUAWEI Band 7 с редица фитнес функционалности, както и в допълнение 6 месеца успокоение за тях и техния телефон:
Голям екран в сигурни ръце – 6 месеца застраховка на екрана от Huawei1 Право на 1 ремонт, без да задаваме въпросиАвтоматична активация след включване на устройството към мрежата за данни
HUAWEI nova Y90 e оборудван с ослепителен 6,7 " HUAWEI Edgeless FullView екран с ултра тесни рамки. Благодарение на 40W Huawei SuperCharge смарт телефонът може да зареди до 50% единствено за 30 минути своята 5000 mAh батерия. Налице е и едно от присъщите за Huawei неща – качествената камера. Тук главният ѝ датчик е 50 МР и работи с логаритми посредством потреблението на изкуствен интелект. Освен нея налични са още два датчика - 2 MP, f/2.4 за макро фотоси и 2 MP, f/2.4 датчик за различаване на дълбочината и основаване на фрагменти с боке резултат. Сега nova Y90 идва и с транспарантен калъф в комплекта.

От своя страна смарт гривната Huawei Band 7, която се продава в комплект с телефона, се отличава със моден и тъничък дизайн, както и опция за 14 дни работа с един заряд на батерията. Моделът разполага с 96 разнообразни режима за подготовка и поддържа автоматизирано наблюдаване на кислородно засищане на кръвта и сърдечен темп с помощта на технологията HUAWEI TruSeen 4.0.
6-месечната Застраховка на екрана („ Кампанията “) за HUAWEI nova Y70 и HUAWEI nova Y90 се предоставя от HUAWEI Consumer Business Group България („ HUAWEI “), поделение на „ Хуауей Технолоджис България “ ЕООД, гр. София, бул. „ Цариградско шосе “ 115 Г, постройка Мегапарк, ет. 13. Тази кампания  се организира от 1 юли 2022 година до 30 септември 2022 година От 1 юли 2022 година до 30 септември 2022 година отговарящите на изискванията консуматори на смарт телефони HUAWEI Y70 и HUAWEI nova Y90 получават  6-месечна Застраховка на екрана за своето устройство. Клиентът автоматизирано получава достъп до промоционалния интервал на застраховката с първата активация на устройството. Повече информация вижте на: 40 W е оптималната мощ на зареждане и може да бъде достигната единствено когато се употребяват специфичното 40 W HUAWEI SuperCharge зарядно устройство и кабел. Типичната стойност на батерията е 5.000 mAh, а номиналният й потенциал е 4.900 mAh. Батерията е несменяема.
Вижте тук повече информация за предложенията за и .
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР