До 13 юни пари няма да се връщат, каза АнгелковаВсеки,

...
До 13 юни пари няма да се връщат, каза АнгелковаВсеки,
Коментари Харесай

Студена вода за предплатените ваканции

До 13 юни пари няма да се връщат, сподели Ангелкова
Всеки, който си е предплатил туристическа почивка, може да пие една студена вода. До 13 юни няма да се възвръщат предплатено дадени суми за почивки. Това заяви отрасловият министър Николина Ангелкова в изявление за бТВ.

До 13 юни няма да има опция да се възвръщат суми, които са предплатени авансово предвид на неосъществени почивки. Апелирам всички консуматори да одобряват опцията да се издава ваучер до 24 месеца, който да дава отговор напълно на това, което са си платили, сподели Ангелкова.

Апелирам на всички консуматори да им се издава ваучер до 24 месеца, който да дава отговор напълно на това, което са си платили, добави тя.

Със сигурност сега туризмът изживява най-тежката си рецесия и обстановката е тежка за целия бранш. Благодаря на целия туристически отрасъл и на медиците и на първа линия, които работят, Министерство на вътрешните работи, обществени служби. В една такава тежка обстановка ни се дава опция да бъдем обединени, с общи старания да търсим уравновесените решения, сподели Ангелкова. Според нея в тази обстановка е мъчно да се откри салдото и да се удовлетворят ползите на всеки, изключително в нашия бранш. Никой не е отговорен, че сме в такава обстановка, добави министърката. И акцентира, че преди всичко обаче е здравето на хората.
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР