Дните на Младен Кръстаич като селекционер на българския национален отбор

...
Дните на Младен Кръстаич като селекционер на българския национален отбор
Коментари Харесай

Младен Кръстаич ще води България за последно срещу Албания във вторник?

Дните на Младен Кръстаич като селекционер на българския народен тим по футбол са към този момент преброени и той ще води за последно отбора ни във вторник (17 октомври) в приятелския дуел против Албания.

За тази вест е съобщил човек от Изпълнителния комитет на БФС, чието име към този момент не се посочва.

Изявлението идва единствено ден след

Очаква се след контролата в Тирана да бъде назначен Изпълком на БФС, на който ще бъде изработен разбор на обстановката и ще бъде прегледано бъдещето на Кръстаич. На диалозите ще участва и техническият шеф на централата и отговорник за националните тимове Георги Иванов, само че възможностите на сръбския ментор да остане отпред на " трикольорите " са съвсем илюзорни.

Според информациите към този момент се работи и по търсенето на нов селекционер на националния тим, като измежду спряганите имена са тези на Александър Томаш и Илиан Илиев, които са отпред на водачите в Първа лига Локомотив Пловдив и Черно море. Другите вероятни разновидности са Станимир Стоилов, който е без работа след напускането на Левски, и Александър Димитров, който сега е отпред на младежите до 21 година Илия Груев-старши също е алтернатива за поста.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР