Дни след като представиха вижданията си за градската среда, Стефан

...
Дни след като представиха вижданията си за градската среда, Стефан
Коментари Харесай

Стефан Радев и листата на ГЕРБ представиха приоритетите си в сферата на транспорта

Дни откакто показаха вижданията си за градската среда, Стефан Радев и претендентите за общински съветници афишират и целите си в бранш “Транспорт ”. Сред заложените действия в нов управнически мандат са контролиране със светофари на кръстовището пред “ДКЦ-2 ” и западната част на Стъкленото кръстовище. Светофар с бутон на бул. “Георги Данчев ” при влизането в Градската градина пък ще провежда трафика и ще облекчи излизането от кръстовището на “Розова градина ”.
В програмата е заложено и обновяването на публичния превоз с по-екологични транспортни средства – четири нови електрически рейса и шест нови тролейбуса. За възходящия брой притежатели на електрически автомобили ще бъдат построени и четири мудни и една бърза зарядни станции. Ще се търсят и решения за създаване на подземни паркоместа.
“Ако получим заем на доверие от жителите, ще работим дружно с Община Ямбол и Община Нова Загора за кандидатстване със взаимен план по стратегия за екомобилност. Тя се финансира от Плана за възобновяване и резистентност. Идеята е да се закупят електробуси и рейсове със стандарт Евро 6, които да обслужват междуселищния превоз ”, съобщи Стефан Радев. По думите му се планува още съвременен електробус да минава през места, свързани с културното завещание, и които имат отношение към туризма – крепостите „ Кабиле “ и „ Туида “. Ще се усили и броят на осветените пешеходни пътеки.
В транспортната стратегия на претендентите на ГЕРБ Сливен е заложено и слагането на „ шумяща “ маркировка по пътни сектори с нараснала заплаха от ПТП поради високи скорости.
Екипът на Стефан Радев припомня и че програмата за ръководство е отворена за предложенията на жителите на Сливен. Всеки, който има съответна, работеща концепция, може да я показа в специфичната анкетна форма “ЗАЕДНО РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН ”, налична на този линк – https://forms.gle/9ZPsyq9Sya5vnbBD9
“Доволен съм от противоположната връзка с жителите. Мнозина сливналии ми пишат, задават въпроси, оферират хрумвания. За мен това е единственият същински и логичен спор за бъдещето на Сливен ”, споделя още претендентът за трети мандат Радев и приканва за още интензивност. В края на акцията той и екипът му ще обобщят предложенията и ще включат най-хубавите от тях в управническата стратегия на ГЕРБ Сливен.
Още за целите в областта на превоза можете да видите и в страницата на Стефан Радев във Фейсбуук – https://www.facebook.com/stefanradevsliven
А за Стефан Радев и мощната листа на ГЕРБ Сливен можете да гласувате с номер 7 в бюлетината!
#РаботимЗаСливен
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР