Дни след като бившият премиер положи депутатската си клетва, той

...
Дни след като бившият премиер положи депутатската си клетва, той
Коментари Харесай

Как Стефан Янев харчи депутатската си заплата

Дни откакто някогашният министър председател постави депутатската си клетва, той и жена му си организирали малко бягство от София измежду природата в Родопите

Лидерът на „ Български напредък “ Стефан Янев се носи на крилете на любовта с дългогодишната си брачна половинка Пенка, водейки я на сантиментални почивки, пише „ Ретро “. Дни откакто някогашният министър председател постави депутатската си клетва, той и жена му си организирали малко бягство от София измежду природата в Родопите. Обикновено семейство Яневи си почиват в Банско, където от година са притежатели на апартамент в първокласен комплекс, само че този път решили да разнообразят с дестинацията.

Двамата са били на почивка в красивата и историческа Ковачевица, където се насладили на чистия въздух и есенното слънце.

62-годишният политик и половинката му Пенка били сами и на почивката не ги придружавали техните деца, внуци или домашни любимци. Жестът бил проведен от Янев, чиято брачна половинка в последните месеци страдала от неналичието му вкъщи около уговорките към предизборната му компания. Преди няколко месеца пък някогашният боен министър бе заплетен от медиите в любовна спекулация със своята млада заместничка Ралица Симеонова, с която бяха неразделни. Амбициозната брюнетка застана компактно зад Янев в старта на политическия му план, само че безусловно ден след формалното основаване разгласи, че напуща „ Български напредък “. Мнозина заподозряха, че неочакваното и ненадейно отдръпване на Ралица е било предизвикано от жена му.

Заради специалността на Янев и кариерата му във въоръжените сили със брачната половинка му са обиколили съвсем целия свят, а тя го е следвала на всички места. Бившият министър председател се дами за Пенка, когато е на 25 години. Двамата имат и две деца – наследник Костадин и щерка Екатерина, които към този момент са ги създали щастливи баба и дядо на две внучета. Пенка Янева, въпреки и в сянката на брачна половинка си, е съумяла да завърти собствен личен частен бизнес. Тя от дълго време се е утвърдила на пазара с недвижими парцели и ръководи своя адвокатска фирма, записана на територията на столицата. Вторият ѝ бизнес е в областта на търговията.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР